Annons
Annons

musikhjälpen: jag lagar din favoriträtt.


 

musikhjalpen
Den här veckan är det Musikhjälpen och i år går pengarna till att att öka katastrofberedskapen och göra skillnad för dem som drabbas på grund av klimatrelaterade katastrofer. De senaste fem åren har över 100 miljoner människor tvingats på flykt på grund av detta.

Annons

Jag auktionerar ut mig själv i samband med detta!
Vinnaren (eller vinnarna, det går bra att man är två personer såklart om man är lite blyg) får komma hem till mig och så lagar jag hens favoriträtt, vad det än kan vara! Sedan har vi en finfin kväll hop och pratar om prick allt du har lust med.

Buda på min auktion HÄR.

För två år sedan auktionerade jag ut en pasta carbonara-middag som vanns av Matilda. Så här såg det ut när hon kom förbi. 

Idag är jag med i buren i Linköping klockan 12.30. Lyssna på p3 eller titta på svtplay gärna då!

 

Translation. Musikhjälpen (Swedish for music aid) is an annual project for a couple of days that raises money towards a forgotten disaster. Together with Musikhjälpen I have an auction at Tradera (Swedish Ebay) where you can win dinner at my place where I will cook your favorite meal. All the money will go to Musikhjälpen.

(0)
(0)
(0)
5 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar