Annons
Annons

my birthday gifts.


 

Paket är ju något av det bästa som finns ni vet, både att ge och få. Nu har jag dock fått mest på sista tiden i och med att jag fyllt år. Tänkte att vi skulle spana in alla fina paketen.

birthday gifts.

Av Magnus fick jag en pastellblå hårborste från Mason Pearson. Min gamla sjunger lite på sista versen för att jag inte varit tillräckligt varsam om den. Det här är då världens bästa borste btw, typ förändrat mitt liv hårmässigt.

Annons

birthday gifts.

Sedan fick jag även en zippotändare i guldfärg med mina initialer ingraverade! Hur fin?

birthday gifts.

Sist men inte minst gav han mig det drömmigaste jag kunde tänka mig av allt som finns: Marshall högtalare i krämvit och gulddetaljer.

birthday gifts.

Finaste jag  sett. Och med strålande ljud förstås. Går att koppla in allt från mobilen till vinylspelaren vilket är himla bra. Nu blir det dansgolv i vardagsrummet.

birthday gifts.

Av Nina fick jag denna braiga bokserie som jag ska läsa i höst. Har först lite andra böcker på mitt nattduksbord att beta av. Men sen så.

birthday gifts.

Av Matilda, Sebastian och Jenny fick jag fin handtvål, handkräm och doftljus till mitt badrum som ska renoveras snart.

birthday gifts.

Av Elsa, Gustav och Alexandra fick jag detta handmålade fat som är jättestort men det kanske man inte ser på bilden? Kommer bli så fint att servera stora pastamiddagar i tänker jag.

birthday gifts.

Och så hade Betonggruvan skickat den här till mig på post när de såg den på min önskelista! En fotogenlampa som jag önskat mig, blev så glad.

Av mina föräldrar får jag kaklet till badrumsrenoveringen. Längtar så mycket tills den, om två veckor börjar det. Jag tänkte detta fyrkantiga vita kakel till väggarna och ett hexagonkakel till golvet. Min mamma tyckte dock inte att jag skulle ta helsvart för att det lätt ser väldigt smutsigt ut. Så kanske ett hexgon i svartvitt eller gråvitt eller helgrått? Vad tycker ni, och vill ni att jag ska göra ett separat badrumsrenoveringsinlägg med mina tankar?

Nu återstår bara en födelsedagsmiddag med min familj när alla kommit hem från sina resor. Sedan är det dags för mig att sluta fylla år för den här gången.

.
Translation. My birthday gifts <3 Read the captions in google translator by clicking the button to the right below my profile.

(0)
(0)
(0)
36 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar