Annons
Annons

my birthday.


 

my birthday.

I måndags fyllde jag år. Jag blev uppvaktad med tårta och sång på morgonen och sedan när Magnus gått till jobbet gjorde jag mig fin för dagen. Det blev exempelvis dessa nya örhängen som jag fått av River Island, tack tack!

Annons

my birthday.

Jag promenerade ner till biblioteksgatan och Wiener Caféet där jag hade bokat bord för födelsedagslunch! Wiener Caféet är Stockholms finaste café tycker jag, känns som en liten bit av Paris eller New York.

my birthday.

Sju somriga kompisar slog sig ner för att fira mig. Jenny och Sebastian har vi här.

my birthday.

Elsa och en suddig Pontus.

my birthday.

Gustav.

my birthday.

Matilda och alldeles nya Bibi! Sebastian och Matilda har kirrat ett syskon till Morris. Hon blev färdigbakad bara för några veckor sedan. Är inte Bibi typ det gulligaste namnet by the way.

my birthday.

Och så Nina och jag. Så var vi hela lunchsällskapet!

my birthday.

Servitören ställde plötsligt fram prosecco och då var det min mamma som ringt dit och beställt det som en överraskning åt oss. Så fint <3

my birthday.

Sedan kom en stor bukett blommor och då var det min syster Mira som budat dit den! Så himla gullig familj man har.

my birthday.

En pappa och en dotter.

my birthday.

Vi åt olika goda grejer till lunch. Nina åt deras signatursallad med lax och jag åt en mozzarellapaj som inte fastnade på bild.

my birthday.

Sedan fick jag presenter! Av Nina fick jag hela Kristina Sandberg-serien om hemmafrun Maj. Har verkligen velat läsa den så nu är det bara att sätta igång.

my birthday.

Av Elsa, Gustav och Alexandra fick jag bland annat detta kort som passande nog (i och med födelsedag) illustrerande en födelse.

my birthday.

Och inuti paketet låg ett väldigt fint fat.

my birthday.

Av Matilda, Sebastian och Jenny fick jag massa flotta badrumsgrejer. Handkräm, handtvål och doftljus. Badrummet ska nämligen renoveras i september, sedan kommer det bli så fint så fint där. Ni ska förstås få se före och efter.

my birthday.

Vi hade hela stället för oss själva, kanske för att det var måndag och dessutom väldigt varmt utomhus så de som var lediga ville väl hänga ute. Vi satt kvar i ett par timmar och beställde kaffe och kaka också.

my birthday.

Sedan vinkade vi adjö och jag promenerade hem.

my birthday.

Några timmar senare hade Magnus slutat jobbet. Vi gick till Bleck för att äta middag. Bleck är en ganska nyöppnad restaurang precis bredvid oss. Uteserveringen ligger under ett enormt träd så det känns lite som att sitta i en trädkoja.

my birthday.

Trots att klockan var kväll var det fortfarande tjugofem grader i luften.

my birthday.

Jag fick cava och Magnus drack en öl.

my birthday.

<3

my birthday.

Vi delade på tre olika mellanrätter. En råbiff på kalv, primörer med hollandaisesås samt fish n’chips. Här på bilden ser ni råbiff.

my birthday.

Sedan satt vi kvar tills det mörknade innan vi promenerade hem igen.
Klart slut med finfina födelsedagen.

.

Translation. It was my birthday last Monday. I celebrated with fancy lunch at Wiener Caféet with my friends and dinner at Bleck with my boyfriend.

(0)
(0)
(0)
16 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar