Annons
Annons

my lipsticks.


 

lipsticks.
Här kommer ett stort inlägg om läppstift lastat!

lipsticks.

Jag har sex läppstift som jag använder och dom tänkte jag att ni skulle få spana in.

Från vänster till höger:
1. Maybelline Baby Lips Electro – ”Oh! Orange!”
2. Chanel – ”Flirt”
3. MAC – ”Candy Yum-Yum”
4. & Other Stories – ”Melton Sunset”
5. NARS – ”Heat Wave”
6. Loréal – ”Collection Exclusive by Doutzen”

Annons

lipsticks.

Det första är då Maybelline Baby Lips Electro i färgen Oh! Orange! Det här är egentligen inget läppstift utan ett läppbalsam med lite färg.

lipsticks.

Själva stiftet är knallorange men färgen på läpparna blir försiktigt korall, vilket jag tycker är en så himla fin färg. Oklart dock om någon ser detta utom en själv.

lipsticks.

Det andra heter Flirt och är från Chanel. Färgen är typ korall-godisrosa. Tänker att den ser ut som någon fin slags snäcka man hittar.

lipsticks.

Mitt tredje läppstift är från MAC och heter rimligtivs Candy Yum-Yum.

lipsticks.

Detta är knalligt neonrosa. Det ser lite ut som det skiftar åt lila på bilden men jag skulle säga att i verkligheten är det all in pink.

lipsticks.

Detta heter Melton Sunset och är från & Other Stories. Det är hallonrött med inslag av en orange ton. Alla mina röda läppstift skiftar i orange, tycker det är fint till blek hy.

lipsticks.

Det andra röda heter Heatwave och är från NARS. Detta är helt matt som ni ser till skillnad från det här ovanför. Ingen glans alls utan ligger bara som ett extra lager färg på läppen. Matta läppstift har en tendens att hålla längre och ger en lite mer retro-feeling. Detta är brandalarmsrött i färgen.

lipsticks.

Det sista läppstiftet är från Loréal och som jag fattar det framtaget för/av modellen Doutzen Kroes. De har tydligen gjort en kollektion med massa celebriteter.

lipsticks.

Jag fastande såklart för det klara ”fire red”-röda. Detta är ett mjukare läppstift med mycket glans som passar om man har lite torra läppar för dagen men är sugen på att ha läppstift ändå (ett problem som kan uppstå i mitt liv i varje fall).

lipsticks.

Det var det! Här är alla undersidor om jag inte varit tillräckligt tydlig vad de heter : )

lipsticks.

Och här kommer mitt sista läppstiftstips för att få färgen att hålla så länge som möjligt!
1. Använd först en läppenna underst. Jag har en orangeröd eftersom alla mina röda läppstift tenderar att gå i den färgen. Har ett ljusrosa också för de andra.
2. Den silvriga pennan är från Dior och heter Crayon Contour Lèvres Universel och är en genomskinlig penna som man lägger på utsidan av läpparna så att inte läppstiftet ska smeta ut!
3. Det sista jag gör när jag satt på läppstift är att ta en liten bit toapapper, dutta puder på det och sedan pudra med pappret över läpparna. Då sitter färgen som berget.

Puss!
.

Translation. The lipsticks that I use.

(0)
(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar