Annons
Annons

my new header.


 


Jag har ju som sagt fått en ny header! Det var dags för en uppdatering. Det är strålande Caitlin Shearer som målat även denna.

Vi utgick från den här outfiten:

och så önskade jag mig lite saker runt omkring mig som jag tycker om, som ett par av mina favoritböcker, Norwegian Wood och History of Love.

Annons

Från början hade jag en idé om att addera ännu fler små ledtrådar om vad bloggen handlar om, och Caitlin ritade upp ett helt rum:

Här hittar ni en New York-poster eftersom det är här jag bor, Stålmannen min första stora crush, Paraplyerna i Cherbourg som är en av mina favoritfilmer, min Whyred-klänning och hundtavlan av Michael Sowa. Den här bilden är hemskt fin men jag kände att en enklare version passar bättre som header, men man kan ju också skifta lite mellan dem.

Tycker iaf väldigt mycket om det nya. Besök Caitlins blogg, hon är fantastisk.
.


So I got a new header! Just as the last time, the amazingly talented Caitlin Shearer is behind the drawing. You can spot some of my fav books in the picture (and my fav drink). In the beginning we tried to do a entire room with lots of different thing I like. It’s a wonderful picture but I decided that the simpler version goes better as a header. Visit Caitlins blog for more fantastic art.

(0)
(0)
(0)
32 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar