Annons
Annons

my photo albums. 1995-1997.


 

when I was a little girl.
Idag fortsätter vi bläddra igenom alla mina fem miljoners fotoalbum. Mot femman och sexan i mellanstadiet.

1995-1996.

Mitt fotoalbum från hösten 1995 då jag precis börjat femte klass börjar så här snyggt: med en bild på Pacific Blue och rubriken ”Pogram jag tittar på på Kanal 5”. Hade kommit över några bilder på tv-program helt enkelt.

Annons

1995-1996.

Här har vi Fresh Prince in Bel Air: ”Kul pogram som är en etta bland happy hours. men som fjärde bland de bästa pogrammen i världen
Happy Hours hette tiden på kanal 5 som var mellan 16-18 typ, när man kom hem från skolan.

1995-1996.

Här har vi Moesha. ”Mycket roligt! Tredje plats i de bästa pogrammen i världen”. japp.

1995-1996.

Det här var mitt scoutgäng i femman. Vi hette Rävarna. En gång kom vi sjua i orientering av typ alla scoutlag i Sverige. Kitty som står på bakre raden i mitten var förövrigt min chef på Rodeo : )

1995-1996.

Spelade även teater, från att jag var nio till att jag var sexton. Här spelar vi Momo och Kampen om Tiden.

1995-1996.

Här är sommarlovet från femman till sexan. Vi tog hand om en harunge den sommaren vars mamma hade blivit överkörd. Den drack valpvälling <3

1995-1996.

Jag och Hampus. Sedan släppte vi honom fri och han kom tillbaka varje morgon resten av sommaren för välling. Skrev en krönika om Hampus en gång, här finns den.
Obs förresten på mina solglasögon…

1995-1996.

Här är jag och min lillebror himla solbrända sommaren 1996.

1995-1996.

Jag åkte på 4H-läger igen strax innan jag började sjätte klass. Här är jag och min kompis Caroline.

1995-1996.

Har typ inga bilder från när jag var tolv, utan fotoalbumet hoppar direkt till sommarlovet mellan sexan och sjuan. Här är alla tjejer som gick i min mellanstadieklass, bjöd över dem till min landställe för sleepover strax innan vi slutade skolan. Vi spelade Anden i glaset och kollade Jurkyrkogården 1 och 2 och det var det läskigaste jag någonsin sett.

1995-1996.

Åkte även badring efter båt, så fort som möjligt helst.

when I was a little girl.
Här är jag och min bästis Caroline på skolavslutningen i sexan. Första gången som jag hade mascara.

when I was a little girl.

Och här är jag på midsommarafton.

when I was a little girl.

Och här i Grekland på semester, brydde mig fortfarande mest om katterna.

1995-1996.

I augusti fyllde jag 13 år.

1995-1996.

Jag fick en resa till London med bara mamma och jag. Vi shoppade högstadiekläder och åt middag på Planet Hollywood, gick på Madame Tussauds och annat fint.

when I was a little girl.

Vi avslutar med en bild i några av mina favoritkläder då: hotpants (som det hette då, nu heter det väl bara korta shorts), Nina P-tischa (Nina P var en cool klädaffär i Stockholm), snabba solglasögon i håret, plastiga armband och tumring (som förövrigt var Spice Girls officiella merch och det stod ”spice” ingraverat inuti. Har fortfarande kvar den.).

Det var det. Nästa tillbaka blick blir sjunde klass. Då händer det grejer vill jag lova.

Har du missat förra tillbakablicken? Spana in 1993-1995 här.

.

Translation. Here’s some photos  from the summer of 1995 when I was 11 to the summer of 1997 when I was 12 and then turned 13. The translator button on the blog is not working at the moment so read here in english.  Here’s part one: 1993-1995.

 

 

(0)
(0)
16 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar