Annons
Annons

my spring jackets.


 

jacka
Går fortfarande runt i min vinterjacka (såklart), men hoppas hoppas hoppas man får plocka fram vårjackan efter påsk. Längtar så mycket efter löv på träden att jag blir snurrig.
De jackor som jag brukar använda när temperaturen stiger är:

Annons

gron

Min gröna jacka är väl snarare en höstjacka, men det kanske inte spelar så stor roll i Sverige. Den är från 70-talet men jag köpte den som oanvänd vintage med en liten prislapp kvar på. Ribbad, med stor fuskkrage och midjekort. En av mina varmaste tunna jackor, passar bäst där i början av april.

rosa

Min rosa jacka är typ som en uppfixad seglar-eller friluftsjacka (gud så dålig på klädbegrepp men ni fattar hoppas jag). Märket är Confezioni Crosby och jag köpte den på Opening Ceremony hösten 2012. Tycker om den smutsrosa färgen, aztekmönstrade fodret och alla snören lite här och var.

bomber

Den mörkblå bombern är från Lager 157 och är väl en ganska klassisk bomber minus puffigheten i ryggen som inte riktigt är min grej. Önskar så himla gärna bara att denna jacka var lite kortare så att den slutade där mina kjolar tog vid. Men man kan ju inte få allt.

openingceremony

Den här flygarjackan från Opening Ceremony har dock en helt perfekt längd! Den köpte jag våren 2011 och det är ju tur att jag inte har några närbilder för den är så använd och älskad att det är hål och lösa trådar precis överallt.

regnjacka

Regnjackan är kanske den jacka jag får mest bloggfrågor om. Den är köpt på Petit Bateau i Paris (men tror att den finns på Urban Outfitters i Sthlm). Regnjacka känns som ett viktigt garderobselement i sommarsverige. Tycker den gula färgen är regnjackeperfektion.

jeans

Sist men inte minst är förstås jeansjackan. Jeansjacka är det finaste man kan ha på våren tycker jag. Jag har två, en från Monki och en från JC som jag själv designade förra våren. Alltså tänk när man kan gå runt i bara jeansjacka igen. Då.

Vårjacka jag drömmer om:
– croppad bomber i en ljus färg, kanske blått eller grå.
– vit tajt kort jeansjacka
– uppdaterad midjekort hejarklacksuniformsjacka med tryck på ryggen.

.

Translation. Longing for spring. Here are the jackets I own and am ready to wear when the temperature is right.

(0)
(0)
(0)
21 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar