Annons
Annons

några dagar på franska rivieran.


 

cap d'antibes
Sedan i torsdags här jag hängt i min familjs hus på Cap d’Antibes med just min familj. Gör cirka inget annat än att läsa och äta så känner inget större behov av att dokumentera dagarna, men några små glimtar kan jag förstås bjuda på!

Annons

cap d'antibes
Har badat och hängt med en bästis.

cap d'antibes
Ätit pasta med olivolja och parmesan.

cap d'antibes

Skymningen kommer så fort att man knappt fattar att dagarna har gått. Att tiden går så fort av att vila utomhus?

cap d'antibes

Vi passar en labrador också! Coco. Hon gillar tennisbollar och mat. Tycker dock hon mer ser ut som en Annika än en Coco så jag kallar henne för det. Kanske inte så trevligt mot henne inser jag nu när jag skriver det.

cap d'antibes
En kväll gick jag på tinderdejt. Vi satt på en kaj och åt godis, sen blev jag hemskjutsad på hans vespa och upphånglad mot en stenmur innan jag smög in till mitt sovrum. Tonårigaste jag gjort sen jag var tonåring.

cap d'antibes

I söndags kom min andra lillebror Gustaf. Vi grillade och drack rödpang.

cap d'antibes

Från Sverige hade han med sig Millas favoritleksak så sen dess har hon gått runt såhär <3

cap d'antibes

Ja, det var väl det på ett ungefär. Ska väl bada lite nu, varför inte.

(0)
(0)
(0)
20 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar