Annons
Annons

några hopp i tiden.


 

Har ni appen Timehop? Den är så himla rolig tycker jag. Varje dag kan man se vad man har gjort den dagen för 1 år sedan, 2 år sedan osv – ända tillbaka till så mycket som man har sparat på nätet liksom. Den läser av både facebookstatusar, twitter, skärmdumpar, kamerarullen etc etc.
Jag tänkte att vi skulle se efter vad jag gjorde igår och idag för ett år sedan till jättelänge sedan!

Annons

ANDRA NOVEMBER:

1

Igår för ett år sedan fikade jag och Magnus i West Village i New York. Vi var ännu lite möra efter att ha dansat på Sleep No More utklädda till skelett till fem på morgonen två dagar innan. Därav lite ihåliga blickar : /

2

Jag instagrammade en fin bild från Museum of Natural History.

3

Och så gick jag, Magnus, Nina och Anton och åt asfancy sushi! Ni som har sett dokumentären Jiro Dreams of Sushi har koll. En av hans söner har en sushirestaurang i New York! Kunde inte äta sushi på 3 månader efter denna måltid btw pga vi åt så mycket.

4

Jag tog även en skärmdump på Twitter pga Marie Claire postade en bild på en tjej som är jag?

5

Sedan var det tydligen tystnad på min aktivitet den andra november fram tills för fyra år sedan. Då bodde jag i New York och orkanen Sandy hade dragit genom stan. Jag levde utan varmvatten, värme, elektricitet, internet och färsk mat i fyra dagar. Men den andra november gick vi över bron till Brooklyn och blev bjudna på en fest som hade både el och värme! Spelade Super Mario Bros i timmar.

6

Och sedan kom elen tillbaka till oss på Manhattan också! För er som inte läste min blogg då men är nyfikna på vad som hände kan ni läsa inläggen här:
Dag 1 & 2
Dag 3 & 4
Dag 5 & 6

8

För åtta år sedan var jag på fikahumör.

3 NOVEMBER:


1

Idag för ett år sedan drack jag och Magnus lemonad i Meatpacking District. Utomhus! Flådigt.

2

På kvällen åt vi middag på en restaurang där det var mobilförbud om man inte fotograferade maten ^^

3

För två år sedan kände jag såhär på Twitter. Det gör jag fortfarande.

4

För fem år sedan bodde jag i New York och var på sample sale för APC på lunchen.

5

För sju år sedan var jag tydligen ledsen : /

6

För åtta år sedan var jag bakis.

7

Och för nio år sedan var jag singel. Obs inte ens nysingel, ibland kanske man helt enkelt bara behöver påminna folk att man är up for hångel

 

Translation. I love the app Timehop! Here’s how second and third november have looked throughout the years.

(0)
(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar