Annons
Annons

när det ännu var sol.


 

photos by Frankie Marin
När jag skriver detta fullkomligt vräker regnet ner, hoppas det slutar så snart det bara går! Här är i alla fall lite fler bilder från när jag och fotografen Frankie Marin sågs i fredags.

photos by Frankie Marin

Del 1 av bilderna hittar du här. 

Annons

photos by Frankie Marin
Min tröja är från Monki tror jag om jag kommer ihåg rätt, kjolen är AA och skorna är från Asos. Tror inget av detta finns kvar i butik dock.

photos by Frankie Marin
Någon frågade om jag är blond nu igen! Och ja, det är jag ju mer eller mindre. Röd hårfärg fastnar dåligt på blekt hår och det mesta var borta efter tredje tvättningen. Men jag visste att det skulle bli så, så det är okej. Min hårbotten är dock fortfarande strawberry blonde och så har jag börjat tvätta håret med kopparfärgat balsam ^^

photos by Frankie Marin
Här hittar ni förresten Frankies instagram.

Translation. Some more pictures from when I met up Frankie Marin at Washington Mews.

(0)
(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar