Annons
Annons

när min mamma var i paris.


 

Förrförra helgen kom min mamma till Paris! Efter en lunch och spankulerande i stan tog jag henne till La Palette som jag tycker så mycket om ni vet.

Här är min fina mamma.

och här är jag.

Klockan nio hade jag bokat bord på Petrelle som är en väldigt knäpp men fin restaurang. Förutom den dödsgoda maten gillar man den för att,

Annons

1. De har en hund som vill bli klappad.

2. Har en katt som somnar på stolarna och då får ingen sitta vid just det bordet.

Vi beställde.

Först fick man rädisor med ost.

Sedan kom förrätten. Vi åt murkelsoppa med äggula i. Den var så sinnessjukt god, det ser man nästan.

Megagott kött till varmrätt.

Och ost till efterrätt, de där läskiga mögelsorterna i förgrunden vågade jag dock inte röra.

En väldigt fin kväll med en väldigt fin mamma.

 

Two weekends ago my mom came to visit me in Paris. On Saturday night we had champagne at La Palette and then dinner at Petrelle.

(0)
(0)
(0)

40 kommentarer till “när min mamma var i paris.”

 1. Åh varför är inte husdjur välkomna på restauranger i Sverige? Så himla fint!
  Men jag tror du menar murkelsoppa, inte mörkel 🙂

 2. Men!!! Det där med katten var lite finare än vad jag anser vara okej. Känns som om man måste dit nästa gång man är i Paris.

 3. Vad du får mig att längta till Paris, älskar fortfarande den staden. Tycker oxå att det skulle vara mysigt om hundar och katter fick ”bo” på restauranger i Sverige med, kram

 4. Vilken fin mamma du har! (självklart är du också megafin!) och lite extra kul att ni har identiska tänder! Haha

 5. Katt på restaurang, kan det bli bättre? 😀

  Jag och en kompis kommer till Paris på måndag och stannar till torsdag. Kollar väderleksrapporten hela tiden, men är ändå lite osäker på hur varma kläder man borde packa… Är det liksom så kallt som graderna säger, eller känns det varmare eller kallare? 🙂

 6. Hej 🙂 Läser din mamma din blogg? Och hur reagerar hon på vissa saker du skriver/skrivit om tex att du rökte/drack osv när du var under 18, och om andra hemligheter så att säga ^^
  Kram

 7. Så koselig! Jeg får også min mamma på besøk én gang til før jeg flytter hjem midt i juni. Det er så fint å kunne dele sine Paris-favoritter med dem man er aller mest glad i!

 8. På Beyond Retro i Shoreditch i London finns också en liten katt som somnar lite överallt, sist jag var där i en låda med färgglada sjalar. Världens sötaste!:)

 9. Vad har din mamma för klädstil? Hon ser härlig ut, tycker jag. Hon är nog också inspirerande, precis som du. Har hon någon egen blogg?

 10. Åh, snyggt och lyxigt. Påminner lite om Puta Madre i vår stad, Gbg, tips om du har vägarna förbi vår stad. När man inte kommer hela vägen till Paris.

  Fin blogg du har, inspirerande foton!

  Ha en bra dag!

  Camilla/Stilitiden

 11. Du borde kolla upp kortfilmen ”The Beauty Inside”. Den handlar om Alex som varje dag vaknar upp som en annan person på utsidan men på insidan är han den samme. Eftersom att han ser olika ut varje dag så har han inga vänner eller partner, utan har ständigt tillfälliga förbindelser och han är väldigt ensam. När han träffar Leah och blir förälskad vet han inte hur han ska göra. Se den! Hela finns på Youtube.

 12. Hej, först och främst, älskar att börja morgonen med att läsa din blogg, får alltid ett leende på läpparna då 🙂
  Jag ska flytta tillbaka till Paris till hösten och undrar var Petrelle ligger och tar gärna emot fler tips på mysiga platser (jag vet att det finns så galet många olika).

 13. Du borde kolla upp kortfilmen “The Beauty Inside”. Den handlar om Alex som varje dag vaknar upp som en annan person på utsidan men på insidan är han den samme. Eftersom att han ser olika ut varje dag så har han inga vänner eller partner, utan har ständigt tillfälliga förbindelser och han är väldigt ensam. När han träffar Leah och blir förälskad vet han inte hur han ska göra. Se den! Hela finns på Youtube.

  skrev fel namn, vet inte varför jag förväxlade mitt namn.

  /Martin

 14. Vad ska man göra de dagar som man känner sig helt värdelös då ens ex redan gått vidare och hittat en annan? Han är inget att ha men kan ändå inte sluta tänka att han inte alls brydde sig om mig då han kan gå vidare så fort.

 15. SANDRA!! Jag ska på date om två timmar med en 1.90 lång, 28-årig fotograf med korpsvart hår som heter Sean. Vi har aldrig träffats så jag hoppas att jag känner igen honom utanför old street station. Jag är ju bara en liten tjugoettårig hipster och är så himla nervös att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Har inte berättat detta för någon men kände liksom att du borde veta, av någon anledning. Åh gud, önska mig lycka till. Hoppas på hångel.

 16. Happy mothers day to your mum for raising a girl who’s really creative, full of life energy and smart! 🙂

  Btw, Rodeo, oh there are lots of ads/commercials now on this site and I get tipsy of seing Beyonce 🙂 :/

 17. jonna – på med halsduk!

  maja -självklart läser hon min blogg och vet att jag rökte och drack då

  maria – hon gillar rosa och mycket smycken skulle jag säga 🙂 hon har ingen egen blogg.

  sanna – kolla min lista över att komma över någon. det tar tid, men det kommer gå över. kram

  Felicia – lycka till!!!

  rebecka – ja jag saknar new york en hel del, men bara ibland.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar