Annons
Annons

new blog design.


 

Här vare ny blogg! Fint va? Större bilder och mer som en egen liten värld istället för en blogg, tycker jag. Himla nöjd och hoppas ni ska trivas också.

1

Headern är gjord av Jenny Mörtsell, precis som den tidigare. Fler headers kommer dyka upp allteftersom, men den här fina börjar vi med. Hon ritade utifrån en bild av mig som togs i höstas, men istället för ”boys club” (som det står på riktigt) står det ”niotillfem” på jackan istället 🙂

Annons

2

Ovanför headern finns rullmeny till de mest populära grejerna på bloggen, så som kategorier och ”best of” – de mest lästa och delade inläggen (den måste i och för sig uppdateras men det får bli en annan dag). Samt en kort text om mig, och en länk till Rodeo.

a

I den högra ramen finns det en google translator-knapp, arkiv-rullmeny och länkar till mina andra platser på internet. Men det finns även större runda knappar till det som man kan läsa lite som eget material.
– Min och Michelles podcast har nästan som en egen sajt, med en spelare och ett eget uppdaterat flöde.
– Det finns en köp-knapp till min lilla bok.
– Under videos hittar du mat-teven och videos jag själv klippt och gjort.
– Under city guides finns mina reseguider till de olika städerna, där ska man även snart kunna snabbt välja vilken stad man är ute efter när man klickat sig in.
– Och så en länk till inlägget som heter ”the blogs i read” som jag försöker uppdatera ungefär en gång i halvåret.

Jag hoppas ni tycker om det <3 Och säg till om något är knasigt eller svårt, vill att det ska vara så smidigt som möjligt för er.
Ser du ingen skillnad på designen för du cleara din cache eller uppdatera sidan så borde det synas!

puss.

 

Translation. New blog design! The google translator button is in the right frame almost at the top! <3

(0)
(0)
(0)
56 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar