Annons
Annons

new home. part 2543.


 

Nu har vi flyttat igen, från Vasastan och är tillbaka på Söder. Det känns himla fint att hänga i favoritstadsdelen igen. Vi, som i jag och Magnus, bor i en liten etta något stenkast från Nytorget och här ska vi få bo ända fram till slutet av mars! Känns så skönt att inte behöva flänga omkring på ett tag. Lägenheten hyr jag i andrahand och fick tag i den när jag efterlyste på Facebook.

Annons

Nu är målet att jag ska hitta en liten bostadsrätt fram tills det är dags att flytta härifrån. Går på många visningar men det är svårt, det kostar så mycket och då vill man att det ska kännas hundra procent rätt.
Nu vet ni var jag hänger numera iaf!

Translation. I’ve moved again to a apartment close to one of my favorite neighborhoods – Nytorget – in Stockholm. I’m staying here until the end of march which feels great.

(0)
(0)
(0)
17 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar