Annons
Annons

niotillfem goes MUKBANG.


 

mukbang.
Alltså detta kan vara något av det mer awkward jag gjort på bloggen. Jag har testat den koreanska youtubetrenden ”mukbang”, vilket innebär att man typ sitter och äter framför kameran. Jag läste att en av anledningarna att det är så poppis är för att många ensamma människor liksom känner att de har middag tillsammans med någon när de kollar på det. Kan vara det mest heartbreaking nutidspoetiska jag hört.

Annons

mukbang.

Hur som helst får ni följa med när jag äter tacos till lunch! Hoppas ni gillar och prenumerera gärna på min youtubekanal här!

Välj gärna högsta upplösningen (tror det är 480 p) så ser videon vettig ut.

 

Translation. Trying out the korean youtube trend ”Mukbang”, where you eat in front of the camera.

(0)
(0)
(0)
61 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar