Annons
Annons

noshörningar, väggfärg och en valp.


 

saturday.

I lördags gick jag och Magnus upp i lagom tid och så skapade vi en frukost utifrån det som fanns i köket. Lite avokado, lite stekt ägg, lite grönsaker och lite annat.

saturday.

Och så begav vi oss ut i höstlördagen strax innan tolv. I Rålambshovsparken är nästan alla träd fortfarande gröna vilket jag tycker är så himla trevligt, men här och var smyger sig det röda i senhösten fram.

Annons

saturday.

Vi tog tunnelbanan till Vasastan.

saturday.

För ett besök på inredningsbutiken Betonggruvan.

saturday.

Där hade de exempelvis noshörningar som gick på rad. Men jag köpte två andra fina saker som jag kan visa er sedan när vi flyttat hem igen!

saturday.

Efter shoppingen fikade vi på kaffebaren Sosta. Det blev läsk, någon slags italiensk bakelse samt kaffe då förstås.

saturday.

Och så gick vi till färgaffären och hämtade ut färgen till vardagsrumsväggen! Oj oj vad fint det ska bli (hoppas jag!).

saturday.

Vi åkte hem och lämnade av färgen och satte oss på Katarina Ölcafé för lunch.

saturday.

Jag drack en juicy lucy.

saturday.

Och åt en matzo ball soup.

saturday.

Efter lunchen skildes jag och Magnus åt och jag promenerade till Delicatessen för att träffa Joakim. På uteserveringen hängde även den här sprillans nya saken. <3

saturday.

Vi carpade eftermiddagssolen innan den försvann mot nya platser.

saturday.

Och när solen gick ner begav jag mig till Odenplan.

saturday.

Jag träffade Gustav för ett glas vin innan uteserveringarna stängde för natten och han skulle vidare på fest. Då åkte jag hem (tillsammans med en cheeseburgare som färdkost pga glömde bort middag) och somnade bredvid min kille.

.

Translation. My Saturday. Magnus and I spent the day in Vasastan, did some shopping, had some coffee and bought color to paint our living room wall. We had lunch at Katarina Ölcafé in Södermalm before we said good bye and I met up with Joakim. Finished my Saturday evening with a glass of wine with Gustav before I headed home.

(0)
(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar