Annons
Annons

nothing but a heartache.


 

Min bästa musik är northern soul. När jag vaknar, när jag cyklar till jobbet. När jag sitter framför datorn och när jag har fest.
Soul är det bästa jag vet,  musikstilen jag skulle välja om jag bara var tvungen att lyssna på en. Jag lovade er ett soulblandband men jag vågar inte ge er massa musik i dessa pirate bay-tider (är det någon som vet hur det funkar egentligen, kan jag ge bort mp3filer till er?).

Annons

Men jag har gjort en spotifylista istället. Inte helt lätt för Spotify har inte direkt den största soulsamlingen.
Men varsågod. Här får ni min bästa musikgenre.

Ungefär en och en halv timme soul.

och här är spellistan för dig som inte har spotify:


I have a gift for you today: My soul playlist on spotify.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar