Annons
Annons

nu tar vi helg.


 

may

Äntligen fredag! Jag lever i mitt bokmanus nu i och med sista redigeringsprocessen. Känns som att jag skriver dygnet runt, eller markerar grejer jag måste komma ihåg med en bingopenna jag fick med mig en gång på en fest. Är helt snurrig av allt detta intensiva skrivande och kan under inga omständigheter avgöra om det blir bättre eller inte. När man har läst en text minst hundra gånger ser man till slut bara ord – så därför välkomnar jag denna helg med öppna armar för lite välbehövlig paus.

Annons

may.

Har lagt min godaste cava på kylning. Knastertorr och syrlig, precis som det ska vara.

may

Naglarna har jag målat i pastell. Ikväll ska det bli 18 grader och jag ska dansa utomhus med mina vänner!
Glad fredag!

 

Translation. FRIYAY

(0)
(0)
(0)
13 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar