Annons
Annons

nyckelpigor, vattenfasta spritpennor och för salta pinnbröd.


 


source.

Näst sista delen med historier om vad ni hittade på förrförra veckan. Jämt så fint.


På mitt nya jobb packar jag varor i burar och kör iväg dom med en truck. I onsdags åkte den snygga truckläraren förbi och sa “Fan vad bra packat, galet bra!”. Det kanske inte låter så speciellt men det är nog det bästa som har hänt på det lagret.

Annons


Jag har aldrig trott på kärlek vid första ögonkastet, tills den här veckan. När hans strök luggen ur ansiktet och log mot mig genom köket på hemmafesten vi båda hamnat på så föll jag. Resten av kvällen satt vi i soffan och drack öl ur samma burk, varannan klunk var och pratade om saker som att Baby i Dirty Dancing inte ens sitter i ett hörn.


det finaste vecka sjutton skedde igår i skolan. Jag går i friskola & får betyg fast jag bara går i sexan, och en svenska lärare gav mig MVG för en berättelse. det känns så fint att få höra att man skriver bättre än de flesta trettonåringarna & att man har ett bra ordförråd. det där lät kanske lite skrytsamt, men jag har ett sådant lyckorus så jag nästan får spunk. dessutom har jag upptäckt maria gripes vackra böcker, vilket också känns fint.


Jag och några nya vänner satt mitt ute i skogen igår och grillade för salta pinnbröd och veggiplättar och ropade “Heja, heja!” när det sprang förbi joggare.


När jag var ute och joggade dök två älgar helt oväntat upp. De tyckte tydligen att jag var fasansfullt skräckinjagande för de sprang mycket snabbare än jag.


Dagen jag gick hemifrån fullt medveten om att jag råkat klä mig i blommiga trosor under vita shorts men brydde mig inte ett skit för allt är annars bara bra och jag har en ny deodorant som doftar som en lotion som kom med en Barbie när jag var liten, vilket gör mig extra glad varje dag.Jag grät bort tonåren men lever nu istället och tar inte längre livet så hårt.


Jag bestämde mig för att vara oskuld lite längre till och det känns så jäkla bra.


Det finaste som hände var nog att min bästa vän ringde och sade att han hittat sitt livs kärlek. Det värsta är nog att jag precis innan insett att han är mitt livs kärlek.


Jag jobbar på en förskola i en grupp med 23 små liv mellan 3-4 år.
Det finns en liten kille, som jag alltid hållit ett extra öga på. Han är speciell. Yngst men väldigt klok. Han har alltid varit lite svår, inte lätt att charma och stretar emot det mesta man erbjuder. Låter ingen sätta sig på honom och kan vara väldigt hård mot de andra. I fem månader har jag jobbat med att han ska få förtroende för mig. Och häromdagen när vi var ute sa han: Kom och titta på nyckelpigor med mig.


När du trycker dina öppna handflator mot min midja och jag har på mig en stor vit t-shirt som har min bästa Kenttext skriven över sig med vattenfast spritpenna och du håller dina händer tätt mot mig och under dina handflator står det med svart spritpenna att du och jag ska aldrig dö.


När jag läste igenom kommentarerna och trodde (insåg) att en var skriven av min bästa vän om hennes pojkvän. Då blev jag alldeles glad och varm inombords. Deras kärlek är så himla fin. Jag hade rätt visade det sig lite senare.


Min mamma kom hem.
.


The second last part of the comments from the post about the best things that happened to you two weeks ago. read it here.

(0)
(0)
(0)
47 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar