Annons
Annons

och alla frågar ifall jag känner nåt för dig och jag vill svara att jag känner fan allt som går att känna i mig


 

Såhär såg jag ut i fredags när jag och Michelle var och kollade på Linnea Henriksson. Hon var superbra, så besatt av den här låten från hennes nya album. T-shirten har jag fått av Michelle, den är från T-shirt Store tror jag, scarfen har jag fått av Magnus och kjolen med fuskskinndetaljer på fickorna är från Asos.

Annons

Jag har nya skor också som fick invigas! 349 pix på H&M, i tyg med traktorsula. Har hittills klarat två utekvällar utan ont i fötterna, mycket bra betyg.
.

Translation. Friday outfit. T-shirt and scarf are gifts, the skirt with faux leather details is from Asos and the shoes are H&M.

(0)
(0)
(0)
16 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar