Annons
Annons

oh mickey, you're so fine, you're so fine, you blow my mind


 

Ny tröja! Forever 21 har en collaboration med Disney i sann 90talsestetik. Jag skrev om det här och kunde ej hålla mig utan var tvungen att i alla fall klicka hem två plagg (sedan fick det räcka. ”Du kan ju inte ha en hel garderob med Musse Pigg-plagg” sa personen som satt bredvid mig när jag konsumerade).

Annons

Det blev denna stickade med den klassiska bilden på Musse. Alltså jag vill ha den på mig varje dag?
Här är hela kollektionen, jag är dock osäker på om de shippar till Sverige? Såg ingen sån knapp, utan jag skickade de till en kompis i New York som fraktade hem till mig.

Måste förövrigt skaffa ett stativ. Dessa bilder tog jag genom att balansera kameran på ett stort värmeljus med en passionsfrukt under objektivet så att den inte skulle tippa neråt, samtidigt som att jag hukade mig med knäna så att jag höll på att darra sönder låren när jag väntade på att kameran skulle klicka. Eh.
.

Translation. New sweater from Forever 21’s collab with Disney!

(0)
(0)
(0)
21 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar