Annons
Annons

oh monday monday, how could you leave and not take me.


 

Såhär brukar mina morgnar i den här utmärkta staden vara på ett ungefär.


08.30
Klockan ringer och det är dags att gå upp. Men vänta nu, tänker ni. Går hon upp halv nio? Japp, för i reklamvarlden i New York börjar man jobba klockan tio! Den lyxen lever jag fortfarande på.

Annons


08:35
Släpar mig till badrummet och sminkar mig. Här är min rougeborste och mina ögonskuggor. Duschar gör jag på kvällen om ni undrar, det blir så mycket lättare när man är två som måste iväg på morgonen.


08:50
Klär på mig. Hmm.. Randigt, randigt eller randigt?


09.00
Äter frukost. Brukar äta knäckebröd med ost men de hade rea på blåbär i min mataffär så det blev det istället. Med yoghurt och honung och så ägg och grönt te.


09:15
Fixar håret. Jag viker topparna inåt med en elektrisk rundborste och sprayar jag med en hårspray som heter ”Big Sexy Hair” som jag köpte enbart på grund av namnet. Det känns bra, big sexy hår vill man ju ha.


09:30
Redo att lämna lägenheten.


09:35
Promenerar till jobbet. Det är världens mysigaste promenad för jag går igenom så många stadsdelar. Först lower east, sedan nolita, sedan soho och till sist landar jag i west village. Det hela tar exakt 25 minuter. På vägen brukar jag lyssna på P3 morgonpasset eller fin musik och vid tio är jag framme och säger ”hej nina, nu är jag här” och hon säger ”hej!” (nina är lite morgonpiggare än mig och brukar gå en kvart tidigare).

Och nu vet ni lite mer vad jag har för mig på morgonen.
.


my morning routine, step by step.

(0)
(0)
54 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar