Annons
Annons

olika saker jag sysslade med hemma förra veckan.


 

Borta bra men hemma bäst. Här är lite inomhusaktiviteter jag höll på med förra veckan.

june

Tänkte pimpa en tröja med en tomat och göra ett blogginlägg om det hela. Inlägget blev dock aldrig av för jag trodde det var såna patches som man strök på med strykjärn men tomaten fastnade inte alls. Man kanske ska sy dom då? Ingen aning. De är från Gant Rugger hur som, fick dom i ett bud.

Annons

june

Har premiärat regnjacka. Det måste ju både vara varmt och regnigt för denna, annars fryser man.

june

Linn fyllde år så jag bjöd henne på lunch med paket. Man kan sätta googly eyes på vad som helst så blir det en person. Köpte ett storpack förra året för att skoja med han jag bodde med tidigare genom att sätta googly eyes på alla förpackningar och burkar i kylskåpet. Dock ville dom inte fastna, så typiskt. Men ett kul tips om någon har googly eyes + superlim hemma.

june

Fick hem ett bud från Svegro med deras premiumplantor som är ungefär 2-3 gånger så stora som en standardplanta. Perfekt för balkongen ju! Planterade och satte upp på mitt balkongräcke.

june

Ursäkta dålig bild, men kastade ner lite sockerärtor i en stor bytta med jord på min balkong för någon vecka sedan. De har HELT gått bananas och är runt 15 cm höga redan nu. Tips för att de inte ska dö?

june

Har haft kompisar över också, på blommig cava.

june

Nämligen dessa. Amina, Pontus, Alek och Elsa.

june

Vi åt allt gott.

june

Och sedan har jag gått på denimfest då. Här får ni ej publicerad bonusbild på min outfit.
Bilder från festen kommer förstås.

Glad nationaldag!

(0)
(0)
(0)

24 kommentarer till “olika saker jag sysslade med hemma förra veckan.”

 1. sista bilden på dig är drömmen! så jäkla fin. och lite blommig cava med fina vänner och god mat är ju inte heller helt fel. sommaren när den är som bäst!

 2. Har också odlat sockerärtor och fick lära mig väldigt fort att de behöver stöd av något slag, som pinnar eller så!

 3. Jag tror att man gärna kan spruta vatten på sockerärtor och hålla jorden ganska fuktig. Jag fick mjöldagg på mina när det varit för torrt under en tid (ser spöklikt ut)

 4. Tror sockerärtor vill vara längre isär än vad du har dem, och något att klättra på behövs!! Har du kvar påsen som du köpte fröna i? Brukar stå där hur långt ifrån varandra varje ska vara, tror typ 10 cm. Annars kväver de liksom varandra för att de inte får plats 🙁

 5. Jag hade samma problem med patches som jag ville stryka på min nya magväska – var tvungen att sy! Trodde det kanske var för att min väska va så plastig men kanske jag gjorde fel?? Att sy fast dem kändes ju händigt och fint men skulle gärna lära mig hur man gör rätt!

 6. HEJ jag är i GIGANTISKT behov av förändring KAN DU SNÄLLA GE MIG LITE TIPS
  har bott i London i ett år och ska dra mig hemåt om några veckor. haft världens bästa år och vuxit så mkt. förändrats massor. vill därför även förändra saker som syns. typ klippa mig massor. eftersöker ytterligare förslag 🙂 kram

 7. Tjejer tycker ni ska tänka på att köpa alarm eller spray. Blev ofredad och tafsad på igår satt på ett torg på en bänk. Jag kallade både på väktare och det är polisanmält. Vilken otäck kille och han gjorde det mot flera. Våga anmäl så inte andra kvinnor blir drabbade. Ingen runt omkring mej gjorde något för och hjälpa mej. Så det har blivit fel när man inte vågar säga ifrån. Jag gör det direkt om någon råkar illa ut. Hemskt var det. Men så glad jag anmälde och nästa gång tar jag fram sprayen direkt. Det är viktigt att ha kan rädda ditt liv. Kram.

  1. tyvärr olagligt att ha spray. och numera bryr sig inte polisen om tafsningar heller. och använder du spray är det du själv som kommer åka dit 🙁

   1. Helt lagligt att ha spray. Finns på teknikmagasinet. Oförskämt att skriva jag ska åka dit vad är du för människa!!? Verkar inte klokt. Men om inte du vill skydda dej ja det är upp till dej. Men sprid inte fel information om spray fattar du inte att jag pratat om vilka skydd det finns med polisen??

    1. Det finns ingen anledning att reagera så på Jennys kommentar, antagligen trodde hon du menade pepparspray (som är olagligt) och inte ”försvarsspray” som är lagligt och säljs i butiker. Så som Jenny har skrivit tolkar jag det som att hon inte vill att du ska råka illa ut för att bära runt på något som är olagligt. Tänk gärna på att kommentera på samma sätt du hade pratat IRL, hade du formulerat dig på samma sätt om någon hade invänt under ett vanligt samtal att spray är olagligt?

    2. Och Maria, hemskt tråkigt att höra att du blev ofredad nyligen! Hoppas du är OK och har vänner/familj du kan prata om det med.

 8. De kommer växa finfint om de 1.Har pinnar eller liknande att klättra på. 2. Inte behöver utstå allt för hård vind/regn pga mycket sköra stjälkar. Lycka till!

 9. Hej Sandra 🙂 Jo efter en strykt på sådana patches så ska en egentligen också sy för att det ska hålla i tvätt och så. Kram på dig

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar