Annons
Annons

om jag kunde skriva ett brev till mig själv som fjortonåring.


 

Så skulle jag nog skriva det så här:

Hej Sandra.
Det kan kännas konstigt att få brev av sig själv jag vet, men jag skriver det här för jag tänkte att vi skulle reda ut lite saker.  Reda ut, och framforallt göra ditt hjärta lite lättare. Det är svårt att vara 14, man har så mycket i huvudet och så få att prata med.
Så. Mår du bra idag? Är de snälla mot dig? Är du snäll?
Jag vet att du kan känna dig rätt ensam ibland, ledsen fast du inte riktigt vet varför. De flesta gör det i din ålder och det är helt okej. Det ska vara lite så. Det kommer kannas ih
åligt och jobbigt ett tag till men kommer att gå over sen. Det ar inte for alltid bara nu. Skriv av dig och försök att prata om det med någon. Jonna till exempel, ni kommer förstå varandra, hon kanner likadant.
Killarna i klassen är faktiskt precis som du tror rätt dumma i huvudet, det ar inget p
åhittat. De ar besatta av att bli populära och de tror att det ska hjalpa om de hackar på tjejen som gillar spice girls. Håll ut lite till och sag ifrån. Du kommer aldrig mer behöva hänga med dem när du slutar nian. De kommer att vaxa upp till ointressanta manniskor som du inte ens kommer att halsa pa sen. Du kommer träffa andra fina människor rätt snart. Vänta bara några månader så blir du snart bjuden på massor av fester och får dansa och allt annat du längtar efter. Du kommer traffa både killar och tjejer som får dig att kanna dig trygg, smart och bra. Och när du börjar dricka folköl, kom ihåg att du klarar inte av fler än tre, högst fyra. Drick inte mer sen. Du kommer bara att kräkas.
Och sen det här med kyssar.
Du kommer få en första kyss. Det är sant, och det ar inte jattel
ångt kvar. Och  efter det kommer du få hur mycket kyssar som helst faktiskt. Du kommer hångla med vackra pojkar över hela världen. Du kommer bli ihop med unga herrar som luktar fantastiskt och som håller din hand längs gatorna. Som kommer vara kära i dig. Japp. I dig.
Skaka inte på huvudet nu. Jag lovar det är sant.
Allt kommer bli himla fint och bra om ett litet tag. Det lovar jag på heder och samvete.
Ta hand om dig nu.
puss
S.

Annons

ps. brösten kommer också. du måste bara vänta lite till. ds.

ps 2. du kommer att få jobba med att skriva när du blir stor, precis som du vill.

(0)
(0)
(0)
26 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar