Annons
Annons

om november och kaniner.


 


foto: bony elbows

.
Jag får så många fina kommentarer.  Det är sådan lyx, alla dessa människor som ständigt gör mig så glad. Ibland kommer jag ihåg att spara vissa i en liten mapp på datorn, fast nästan alltid glömmer jag bort. Här är i alla fall några extra fina som hamnade där:
.

Annons

Jag har alltid haft en liten grej för pojkar med stora öron, jag tycker det ser så charmigt & busigt ut. spela roll om pojken är en kanin eller en människa.
.

Världens finaste ringde mig och vi gick runt på kullerstensgatorna tills vi till slut hamnade i min säng där vi fortsatte att prata, sen somnade vi och nästa morgon pussade han mig ända till vi var så hungriga att vi var tvungna att äta frukost i en och en halv timme. Det var så bra och jag var tvungen att berätta för någon, men det är så speciellt och att man kan inte berätta för vem som helst utan att förstöra skimret. Men jag tyckte att du borde få veta.
.

Vad fint att alla som läser din blogg ser precis ut som små prinsessor. Tänk så fantastiskt att det finns så många. Det kan man tänka på när dagarna känns gråa och våren omöjligt långt ifrån. När man sladdar runt i sina hala boots längs gatorna i Stockholm och nynnar på vackra sommarmelodier. Tänk att det finns så många vackra prinsessor!
.

För två månader, en vecka och fyra dagar sedan:
-När någon frågar vill jag kunna säga att du är min, sa han.
-Men gör det då.
.

I år såldes min sommar stuga. Minimal gul stuga där jag spenderat varje sommar i mitt liv. Inget rinnande vatten, men där bodde vi. Finaste stranden med genomskinligt vatten och ljus sand. Så sålde de min fasta punkt i livet och inget vart kvar. Det ska rivas och byggas en stor stuga som mer är som en villa. Min lilla gula försvinner och jag får aldrig se det mer. Jag är bara 17 så vem lyssnar på mig? Vem bryr sig om jag går sönder?
.

Jag brukar se dig runt slussen ibland. Jag älskar att se dig runt slussen ibland.
.

När du är ute på stan så borde du fotografera människor som ser ut som sagofigurer. Du träffar ju såna ibland. Kan du inte ha en liten sagofigurs-runda. Vi kan tipsa dig om vart de finns! De kanske alltid sitter på sin balkong just klockan åtta, eller jobbar på det där caféet på onsdagar.
Skulle det inte vara fint med en sago-jakt?
Eller ha en sago-figurs-”tävling”, där vi kan skicka in våra egna sagofigurer.
Det skulle vara fint.
.

Min lillebror är världens finaste. Han heter Viking, är 7 år gammal och sitt namn till trots världens mesigaste lilla pojk. Första gången vi såg den här filmen (min granne totoro) tillsammans satt han nära nära och höll min hand genom hela filmen. ”Något läskigt kommer hända” sa han hela tiden. ”Jag VET att något läskigt kommer hända!”
Nu ett år senare tvingar han mig att se den jämt. Minst en gång i veckan, helst två gånger på raken. Så fort vi kommer till scenen där Totoro och de två flickorna står och väntar på bussen och den gulliga kattbussen dyker upp, så pausar han, spolar tillbaka och ser om scenen minst tre gånger. När Totoro blir glad över regndropparnas smatter på sitt paraply spricker min fina bror upp i världens charmigaste leende och fnittrar.
Jag tror att min bror kommer växa upp till världens härligaste pojk. Åh vad jag tycker om honom! (Jag ville bara berätta det nu när jag ändå hade chansen)
.

jag vill inte att sommaren ska stanna för alltid. Jag behöver hösten och november för annars kan jag inte fylla år..
.

Vet du, jag drömde om dig inatt!
Vi började kvällen på Vassa Eggen med middag och vin, sen var jag och min man hos dig på efterfest, du bodde i en takvåning med dusch utomhus, hade en massa fina böcker och prydnadssaker. Vi åt småsmörgåsar och drack kaffe och rosévin, jag fick låna utomhusduschen då kom din lilla tufsiga hund och sprang iväg med min handduk!
.

(icke-kronologisk ordning)
1. när jag stod i ett mörkt kök med en utländsk pojke med snedlugg som krullade sig lite i sidan. hans händer om min midja och vi andades ikapp, med näsorna precis vid varandra. men jag drog mig undan och sa att jag nog inte ville kyssa honom, jag skulle ju sakna honom så förbaskat. men han la håret bakom mitt öra och lutade sig fram. våra läppar möttes, och hans tunga smakade apelsinjuice.

2. när jag och fina pojken i klassen över mig stod på busshållplatsen och väntade på min sista buss en snöig natt. han tog mina kalla kalla händer och fastän vi stod bland tio andra drog han mig sakta tätare och tätare till sig. när bussen kom frågade han om jag verkligen behövde åka. då jag försiktigt nickat lade han sin varma hand bakom min nacke och kysste mig. kysste mig så att all kyla i kroppen smälte och glömdes bort.

3. då jag hade för mycket förbjuden öl i kroppen och benen inte kunde gå rakt. då den långa killen med det röda håret och de fina fräknarna kom upp för trappan och log mot mig. ”hur är det?” undrade han försiktigt, och jag försäkrade att det var hur bra som helst. han tog min hand och vi landade allt för tätt i en mjuk liten soffa. där delade vi öl och han berättade att han bodde i min grannby då han var mindre.

4. då jag, tillsammans med ett dussin andra fina individer, var fast i en stuga. vi tittade på dåliga filmer och satt tätt tätt ihop i en röd sammetssoffa. visst hade vi spanat lite på varandra, och vi hade pratat om vardagliga saker. jag såg i dina ögon att du tänkte samma som jag, men jag vågade inte. men mitt under den sämsta filmen förde han sin hand till min haka och vände mitt huvud mot sitt. vi kysstes så tyst och mjukt, ingen skulle ju märka tänkte vi. fast visst märkte alla, men det var det värt.
.
.


Extra cute comments that I’ve got recently. Read them through google translator here.

(0)
(0)
(0)
58 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar