Annons
Annons

onsdag i italien: tortellini, poesi och chicago.


 

italy

Här kommer en liten recap av min onsdag i form av 9 bilder. Den började här med frukost. En av de bättre platser i livet jag ätit frukost på.

italy

Detta åt jag! Ägg, macka och bär. Och ja, körsbärstomater passar utmärkt med bär vilket styrker min grönsaksgodis-idé.

Annons

italy

Resten av förmiddagen läste jag bok, först lite vid poolen och sen lite på min terrass.

italy

Vid lunchtid åkte de andra på utflykt medan Pontus och Lynn stannade kvar för att hjälpa mig lite med min översättning. Så snällt. Dessutom en sån win för Pontus hade pluggat 5 poäng engelsk poesi och var således proffs. Vissa sidor är extra svåra att översätta för att de blir så satans lökiga på svenska. Så det funderade vi på hur vi kunde gå runt. Tyckte vi lyckades ganska bra faktiskt.

italy

Åt lunch gjorde vi också. Dagens pasta var tortellini med skinka och grädde. I bakgrunden skymtar ni en bruschetta som vi delade på.

italy

Varför är pasta så gott. Och varför är detta bara tredje gången i mitt liv som jag är i Italien? Borde flytta hit och äta pasta till frukost, lunch och middag.

italy

När de andra var tillbaka från sin utflykt och vi var trötta i huvudet av all poesi gick vi upp till rummen, svidade om till kvällskläder och möttes upp igen för kortspel.

italy

Vi spelade Chicago och jag förlorade som vanligt hehe. Men det gör inget, är cirka 0% dålig förlorare i spel. Dock 100% peppig vinnare! Italienskt bubbel drack vi såklart också.

italy

Sedan satte vi oss till bords och åt en middag som höll på i fem timmar med ett gäng olika rätter. Bäst var pastan såklart. Pappardelle med kalvragu, aj lav jo Italy.

(0)
(0)
(0)
16 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar