Annons
Annons

onsdag i new york: mira fyller 26 år.


 

new york

Om någon missat är jag alltså i New York denna vecka och i onsdags var det ingen vanlig dag, det var nämligen Miras (min styvsysters) födelsedag! Jag och hennes kille Kotten smög upp, gjorde frukost och dundrade sedan in till ja må hon leva samt tårta.

Annons

new york

Efter tårta, kaffe, sång och lite sådant skildes vi åt. Jag gick upp till Meatpacking och shoppade lite födelsedagspresenter. Både till Mira och lite till Elsa också, som fyller 30 nästa vecka!

new york

Vid halv ett skyndade jag mig ner till Nolita för att äta lunch med Miranda på Habana.

new york

Vi delade exempelvis på majskolvarna med ost och chili på. Alltså de är guld.

new york

Efter maten skulle jag möta upp Mira och Kotten på Black Tap för att dricka deras legendariska sönderbloggade milkshakes (<- obs klicka och dö) men det var frikkin 3 timmar kö. Klarar ej detta i januarikyla. Så det fick bli cava på The Dutch istället. Också födelsedagsfestligt.

new york

Mira fick födelsedagspresenterna. Tänkte att det inte skulle vara något som tar upp någon packning när hon ska åka, så hon fick ett gäng masker för hår, tår och face m.m som hon kan spa:a sig med inom snar framtid.

new york.

Sedan kom kvällen och det var dags att gå ut och fira fröken.

new york.

Först med bubbel på Bowery Hotel.

new york.

Och sedan middag på Lucien tillsammans med Miras kompis Michaela.

new york.

Ostron for starters hello

new york.

Och sen åt jag en hummerpasta till varmrätt. Hummerpastor!!!

new york.

Avslutade middagen med chokladtårta med ljus i och så sjöng personalen och vi happy birthday. Sedan gick de andra på äventyr och jag promenixade hemåt och somnade på ett ögonblick.

 

Translation. Hello from New York! Two days ago it was Miras birthday and we celebrated all day with cake in the morning, prosecco in the afternoon and oysters, lobster and a chocolate tart in the evening!

(0)
(0)
(0)
13 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar