Annons
Annons

onsdag & torsdag: ramen, glass och två himlar.


 

june.

Häng med på min onsdag och torsdag. Den började här, i mitt badrum. Efter att jag tagit bilden gick jag till mitt kontor.

june.

När det var lunchtajm tog jag en lång promenad till Kungsholmen för att luncha med Jenny. Vi skulle äntligen testa Totemo Ramen! Som jag längtat.

Annons

june.

Vi åt shoyu ramen och den var greatness. Gå hit alla. Tyvärr bara öppet för lunch.

june.

När jag kom tillbaka till kontoret var det glasstajm! Så himla trevligt.

june.

Vid 17 gick jag hem och styrde upp lockarna.

june.

För att möta upp en ännu lockigare person för aw i Gamla Stan: Lizzie!

june.

Sedan gick vi till Hobo Hotel där vi skulle käka middag. Kolla goda grejer vi åt:  friterad halloumi, morot med rökt räkskum, polenta med endiver mm!! Bäst var dock efterrätten vi delade på: ängsyrasorbet med grädde.
När ska harsyra komma in i matbutiker btw? Så himla gott i sallad.

june.

Promenerade hem genom Stockholmskvällen som var så fin.

june.

Dagen efter vaknade jag 05.00. SUCK. Är så trött på att sova dåligt. Gick upp och åt frukost. Mackor med ost och kaviar med klippt gräslök. Hallon-te, ett löskokt ägg och en hallonlemonad som jag fick i ett bud från God Morgon som är så satans god så den får ni som ett tips.

june.

Gjorde mig torsdagsfin.

june.

Tog en selfie bakom gardinen.

june.

Jobbade hemifrån till lunch och då lagade jag detta. Caprese med rostade pinjenötter och granatäpplekärnor.

june.

Sedan åkte jag in till stan och hade ett möte. Promenerade tillbaka till söder och försökte fånga detta sjuka vid Slussen: det regnade på vänster sida av torget men inte på den högra. Mycket märkligt.

june.

Hängde på kontoret, skrev och åt mer glass. Här är mitt stökiga men ganska mysiga skrivbord.

june.

När jag kom hem hade mitt blomdbud jag prenumererar på kommit! Kanske årets finaste bukett hittills? Så somrig.

june.

Jag lagade middag: pärlcouscous med stekt zucchini, gurka, tomater, persilja och feta. Plus en klick gräddfil.

june.

Sedan begav jag mig ut igen!

june.

Tog ett glas vin på Blecks uteservering med Devi och det var 23 grader ute fastän klockan var åtta och sånt gör mig så lycklig.

(0)
(0)
(0)
16 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar