Annons
Annons

önskelista till min födelsedag.


 

Snart fyller jag åååår. Älskar födelsedagar. Min egen, andras, ståhejet. Minus det där med att man långsamt närmar sig döden och sen dör man och blir till ett ingenting i en svart rymd och allt som har hänt slutar spela roll, men det är en småsak.
Mina årliga blogg-önskelistor är också väldigt roliga att göra! Det här önskar jag min i födelsedagspresent, om man liksom får drömma helt fritt och gå bananas:

Annons

gucci
Gucci ‘Vintage Web’ tote
Okej, den här står högst upp på min önskelista. Har sneglat på denna väska i alla fall ett år, tycker den är så hi-me-lans fin. Designen är från femtiotalet men uppdaterad med ett bi och stjärnor. Perfekta vardagsväskan, tänker att varenda outfit blir extraflott ihop med denna.

catbird
Catbird, The Tiniest Studs.
Catbird är en liten juvelerare i Brooklyn som gör de finaste smyckena jag vet.
Har ju två hål i ena örat och det vore så fint med en liten diamant i det hålet högst upp.
Finaste är nog Dewdrop stud eller de gröna smaragderna eller svarta diamanterna.

vas

Vas Flask.
Fantastisk vas i mässing och glas från Michael Anastassiades Floating Forest-serie för Svenskt Tenn

en
Hanna Hellquist – En tryckare på Blue Moon Bar
Hanna Hellquist krönikesamling är 700 (!) sidor lång och ser så himla inbjudande ut. Vill ha vill läsa.

natten
Karolina Ramqvist – Det är natten
Lite längre än en novell, lite kortare än en roman. Karolina Ramqvists nya bok Det är natten handlar om en författare som ska lansera sin nya bok och är en blandning av essä och skönlitteratur.

nixon

En nätt Nixon-klocka.
Tycker de har finast klockor. Detta är tredje året jag önskar mig en Nixonklocka på bloggen, hmm. Borde kanske skaffa mig en, svårt bara, man vill ju se dom på riktigt.

ginsberg

Bella Freud – Ginsberg Is God Eau de Parfum &  Bella Freud – Ginsberg Is God scented candle
Bella Freud Ginsberg is God-kollektion är så himla fin och det kanske i och för sig är orimligt att önska sig en parfym som man inte har luktat på irl men lyssna på beskrivningen av parfymen: Named after Allen Ginsberg, Bella Freud Parfum’s unisex fragrance is inspired by ”the tousled headed poet surrounded by books and papers, the scent of green leaves and spring drifting in through the open windows.”  Så fint ju.
Doftljuset är kanske ett rimligare alternativ och doftar tomat och fikon <3.

hoops
J.W.Anderson gold-plated embellished hoop earrings
Hoops i guldpläterad mässing. Älskar bollarna.

Untitled-1

Anna Lawska – brosch
Så enkel och drömmig nålbrosch i guld. Tänker på en vit t-shirt. <3

hanls

ASOS Choker Necklace
Supertunt choker-halsband i silver med guldpläterat överdrag.

Nu kommer jag inte på något mer och dessutom är mitt internet så hiiimla segt. Blev ganska otippat mycket smycken på listan? Hade jag inte gissat på själv.
Hejdå nu ska jag bada.

 

Translation. Dream wishlist for my birthday.

(0)
(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar