Annons
Annons

på en busshållplats i en tågvagn.


 

collab with interrail

Det är några stycken som uppmärksammat mig på att jag finns på annonser och stortavlor lite runt om i landet just nu. Kul! Visste inte att kampanjen redan var uppe. Det är jag, Flora och Amelia som gör ett samarbete med Interrail senare i april. Så mer om det då!

Annons

Men jag tyckte pressbilderna vi tog blev så fina så jag tänkte att vi kunde ta en närmare titt på dom:

collab with interrail

collab with interrail

collab with interrail

Alla foton togs en snöig dag utomhus på Sveriges Järnvägsmuseum i Gävle. Men med rätt fotoljus kan man kirra sig fram till vilken solig sommardag som helst : )

collab with interrail

Jag bar en jeansskjorta och en kjol från Asos.

collab with interrail

Mer tågäventyr om några veckor!

 

Translation. There are ads with me up on the streets of Sweden at the moment. Later this spring I am doing a collab with Interrail together with Amelia and Flora. At the top of the post is the ad and the rest of the pictures are press photos.

(0)
(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar