Annons
Annons

perfekta eyelinervingar, favoritlärare och en burk ravioli.


 

442ee6068b801c00376933b01afebe93

Varsågod, lite fina historier från era liv om bra saker som hänt er under 2016. <3


Att min bästis har flyttat in i huset mittemot och att vi börjar varje morgon med att vinka till varandra.


Jag har fått en crush på jobbet som gör att min kropp reagerar på att lägga perfekta eyelinervingar, lukta gott och ha en positiv inställning varje morgon.

Annons


Min killes föräldrars hund och mina föräldrars hund som båda är 10 år gamla blev sambos i tre veckor. De trivdes så bra ihop. Varje helg packade vi in oss i bilen med kaffe och kakor och låtsades vara en gullig liten familj vi fyra. Sen gick vi långa skogspromenader och folk stannade och ville klappa våra söta gammelhundar <3


Bröt upp och lämnade pissig relation i november förra året. 38 år med en 5-åring, halvbra jobb och en gammal depression i bagaget tog vi vårt pick och pack och hamnade i en tredjehandslägenhet i Stockholms södra förorter. Det läskigaste jag någonsin gjort, men jag vågade till slut kasta mig ut och carpa den där jävla dagen.
Hade högt flygande planer om att härja (och ligga) sönder sommarstockholm, men blev matchad efter att jag funnits med på Tinder i ett dygn. Max – en ensamstående tvåbarnspappa från Bagis som visade sig vara den jag alltid har väntat på. Livet alltså!


Ringde upp min favoritlärare från gymnasiet som nu är pensionerad och världens snällaste lilla gubbe. Någon vecka senare fikade vi på konditori i 3 timmar och pratade om språk, litteratur och våra liv


Det var fredag och istället för att gå i skolan så kom hon jag är kär i hem till mig. På mitt badrumsgolv tatuerade vi varandra med hjälp av en synål och indiskt bläck. Blå skrev jag på hennes höft i min handstil och likadant gjorde hon på min. Nu kommer vi alltid ha varandra och alltid va med varandra. Sen på kvällen blev vi fulla i en lägenhet och kanske lite för mycket och kanske att jag kräkte ner oss båda. Men vi hjälpte varandra att ta oss hem till min säng där vi åt pizza och sen somnade tillsammans.


Dejtar en i min klass. Ganska mycket i smyg. Har sex och skippar lektioner. NAAAAAAJSSSS!!!!!


En fin grej som hände häromnatten var när min kille knuffade på mig för att jag snarkade. Men i själva verket var det vår gamla katt som låg i min famn och snarkade så högt att han väckte oss andra.


hade saknat och väntat på honom i sju år och så plötsligt en dag i september så stod han nedanför mitt fönster med en burk ravioli i handen och log mot mig


Att han hade gått och lagt sig men cyklade till mig bara för att hångla i min port

 

 

picture source.

(0)
(0)
(0)
33 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar