Annons
Annons

periscoping on midsummer.


 

sandrabeijer
Har ni testat denna nya app Periscope? Det är som en livesänd snapchat typ. Man kan följa folk via livevideo prick när saker händer. Man kan kommentera och uppmana sändaren att göra grejer samt like:a med hjärtan. Personer som jämt är online är exempelvis Alex Schulman och Hanapee.

Annons

Jag har då testat appen 4 gånger! Första gången visade jag innehållet i mitt kylskåp och de andra var på midsommar. Under midsommar märkte jag att man kunde spara ner sina videos i sin mobil. Så det gjorde jag och klippte ihop till en mini-periscope-sändning till bloggen. Såhär såg midsommar ut under torsdagen och fredagen när vi väntade på saker i regnet ungefär. Vi är ganska glada, lite fulla och ganska kalla.

Följ mig på Periscope vetja! Kan inte lova att jag livesänder så ofta, men heter Niotillfem i varje fall.

Translation. A cut down version of my periscope this weekend.

(0)
(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar