Annons
Annons

pioner och datorer.


 

golden mac.

Jag har en ny fin grej hemma och det skulle kunna vara mina pioner men det är det inte. Älskar pionsäsong, de är så vackra att det gör ont. Dessa tre köpte jag på ica för 80 kronor och det är ju egentligen vansinne men om man sammanfattar alla gånger denna vecka som jag suckat lyckligt mot dem är det kanske värt. Kanske.

Annons

golden mac.

Apple frågade om jag ville bli en av de fem första i Sverige att använda deras nya dator i GULD. Alltså perks of being a blogger här var ju typ toppen nådd. Blev så himla glad pga kan vara finaste lilla sak jag sett.

golden mac.

Kolla fin. Den är pytteliten, väger under ett kilo.

golden mac.

Ska skriva fina grejer på den tänkte jag.
Nu måste jag skynda mig iväg till en picknick. Måste skriva det pga: PICKNICK. Det bästa som finns alltså. Att den säsongen äntligen är här igen. Vill aldrig mer vara inomhus.

.

Translation. GOLD COMPUTER.

(0)
(0)
(0)
23 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar