Annons
Annons

plötsligt hade allt bara hänt och manhattan var plötsligt tänt, new york var ett skönt instrument som slog an en hård, nervös musik.


 

newyork

Nu nu nu nu nu händer det. Prick denna sekund är jag på Arlanda, redo att boarda ett plan mot världens bästa stad. Drömmigaste platsen på jorden, universums favoritpunkt, som jag har längtat. Sju månader sedan sist och det värker i bröstkorgen bara av tanken att jag snart ska få promenera längs med Spring Street, dricka öl på Williamsburgs innegårdar, bläddra bland böckerna i Nolitas bokaffärer, dricka kaffe på en uteservering i East Village, stå uppe på ett tak någonstans på Lower East Side och vakna i min säng i West Village. I fem himla veckor stannar jag! Dag 1 börjar nu! ALLTSÅ HURRA

Annons

pic source.

.

Translation. I’m off to New York and staying for five weeks! SO EXCITED! see you there! <3

(0)
(0)
31 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar