Annons
Annons

poddinspelning, novellskrivning och musikhjälpen-middagen.


 

wednesday

En gång i tiden – närmare bestämt för tre dagar sedan – var det onsdag och jag gick upp svintidigt och åkte till Taverna Brillo. Där drack jag kaffe med min guldis Gustav.

wednesday

Sedan gick vi till Perfect Day Media och spelade in ett pilotavsnitt av vår podd! Har länge haft en idé om att göra en podd som är jättekort, typ tre stationer på tunnelbanan, fyra låtar, en sminksession eller hur du nu väljer att räkna det. Jag och Gustav pitchade in en idé till Perfect Day och i onsdags spelade vi in. Det gick okej, jag var lite nervös som jag alltid är när jag gör saker för första gången. Men tror att det kan bli fint så fort vi är varma i kläderna. Gustav var en stjärna som alltid.

Annons

wednesday

Efter podden gick jag hem och redigerade bilder samt skrev. Jag skriver en novell för ett norskt förlag som kommer komma ut senare i år. Så hej alla norska läsare! Berättar mer när jag får : ) Noveller är så himla roligt att skriva förövrigt.

wednesday

Vid halv ett bestämde jag att det var dags för lunch. Jag åt tacos som vanligt. Med massa goda grejer i som ni ser.

wednesday

Lagom till att jag ätit upp kom ett bud och plingade på med den gulligaste lilla kakan jag sett. Tändsticksasken är där för att visa storleken. En canelé heter det tydligen och smakade som en segare, vuxnare sockerkaka – alltså jättegott. Fick även en liten kopparform så att jag kan laga egna vilket aldrig kommer hända, men jag är ändå glad för formen pga gulligheten.

wednesday

Sedan jobbade jag vidare. Tog ett foto i badrumsspegeln så ni fick se hur jag såg ut den här dagen också.

wednesday

På kvällen hade jag och Magnus finbesök – det var nämligen dags för Musikhjälpenmiddagen! Jag auktionerade ju ut för Musikhjälpen i november en middag hos mig där jag skulle laga din favoriträtt. Min gäst hade önskat sig oxfilépizza med rödlök, tomater, mozzarella och bea. Så så fick det bli. Jag gick till Ciao Ciao och köpte finpizzadeg samt den bästa oxfilén jag kunde hitta.

wednesday

Det var Daniel som hade budat hem middagen med mig! Han hade åkt ändå från Vänersborg för att komma hem till oss, och hade med sig en flaska bubbel och var så jäkla gullig. Kolla vad fint han skrev i sin blogg om vår middag :’)

wednesday

Pizzan gick hem vilket också var skönt. Jag gjorde två sådana här och allt gick åt utom en liten pyttebit. Till det hela drack vi önskningsdrycken cola och pratade om livet och bloggar och musik och allt möjligt bra.

wednesday

Middagen avslutades med dessa fina donuts som jag kirrat till efterrätt.
Och det var min onsdag på ett ungefär!

 

Translation. My Wednesday. In the morning Gustav and I recorded a pilot of a podcast and the rest of the day I worked from home. In the evening it was time for my Musikhjälpen-dinner! Musikhjälpen (Swedish for music aid) is an annual project that raises money towards a forgotten disaster. I started an auction during the project where you could win a dinner with me and all the money would go to Musikhjälpen. Daniel won and we had his favorit dish: pizza with meat and bearnaise sauce!

(0)
(0)
(0)
19 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar