Annons
Annons

poolhäng, nagellack och norsk karaoke.


 

Hej från Toscana! Idag regnar det storm men i tisdags var vädret strålande. Jag vaknade vid tio och gick ner med min bok till uteplatsen där frukosten redan var uppdukad.

Efter mat och kaffe gick vi upp till poolen. Vårt hus har en stor fin pool och vid den har vi levt de senaste dagarna.

Annons

Viktor byggde bästa skuggplatsen.

Helt plötsligt var det dags för lunch (tiden går märkligt fort när man mest läser och badar tycker jag). Jag och Anton var tisdagens matlag. Till lunch lagade vi svampomelett och en varm grönsakssallad med ricotta till.

På eftermiddagen åkte hälften av crewet till de varma källorna uppe i bergen och resten stannade kvar hemma. Nina läste bok i skuggan.

Och jag och Alexandra badade i poolen och målade tånaglarna.

Och så hade jag och Elsa bloggkontor.

Sedan gjorde vi oss fina för kvällen.

Jag och Anton lagade en frutti di mare-pasta till middag med räkor, vongolemusslor, egengjord pepprig tomatsås och grillade havskräftor. Så himla god blev den om man får säga det själv (det får man!) : )

Resten av kvällen lekte vi tisdagens lek: Norsk karaoke. Det innebär att en nynnar med till en låt i hörlurar och så ska de andra gissa vilken det är. Vi har delat upp oss i tre leklag som är fasta hela veckan och så får man poäng för varje slutförd lek. Den här kvällen vann vårt lag (vilket vi aldrig gjorde mer, men ändå)!

.

Translation. A day by the pool in Italy. Reading, swimming, painting toenails and eating pasta.

(0)
(0)
(0)
5 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar