Annons
Annons

property of NASA.


 

I måndags var jag på Intrepid, New York’s Sea, Air & Space museum och kollade in flygplan och annat. Att gå in i en u-båt tänker jag aldrig göra något mer i hela mitt liv, trånga utrymmen under vatten var inte min favorit. I alla fall har ju alla museum musee-shoppar och som ni vet är ju de oftast de roligaste små affärerna. I Intrepids affär fanns det små, små alpha-jackor, flygarmössor, snöglober med rymdraketer i och sjömans-sprattelgubbar.

Annons

1

Jag införskaffade den här t-shirten för 14 dollar som det står Property of NASA på. Det vill man ju gärna vara tänker jag, någon hemlig rymdforskningshistoria.

Translation. I visited the Intrepid – New York’s sea, air & space museum complex two days ago and got this Property of NASA t-shirt in their gift shop.

(0)
(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar