Annons
Annons

Q&A in video.


 

Untitled-1

Hej och god morgon. Här kommer några av de senaste frågorna i form av en videoblogg. Fler svar kommer i textform senare i veckan.
Använde min systemkamera istället för kameran i datorn, det blev lite ekigt ljud för att jag sitter i ett ganska omöblerat rum, men annars är ju bilden iaf bättre än den brukar.
I videon är det lite blandade frågor, om bloggen, kläder, mat och inredning ungefär.

Annons

.
Translation.
Video Q&A in Swedish.

(0)
(0)
(0)

32 kommentarer till “Q&A in video.”

 1. Herregud!!!! JAG ÄLSKAR NÄR DU GÖR VIDEOS OCH SVARAR PÅ FRÅGOR! DU ÄR JU SÅ SÖT! Och man får så många bra tips och sånt från dig! Älskar det!
  Har en fråga som jag skulle bli så himla glad om du ville svara på! I min klass går en tjej som är så himla söt, cool, rolig och perfekt. Hon har värsta snygga klädstilen och coola kompisgänget, jag är sååååå avundsjuk! Jag vill inget hellre än att vara henne, se ut som henne och leva som henne. Vi är inte jättebra vänner men pratar en del och jag skulle verkligen vilja vara bättre vän med henne. Men jag känner liksom att jag blir stum, nervös och konstig när vi pratar för att jag typ ser upp till henne så himla mycket. Vad gör du när du blir avundsjuk på någon? Hur hade du hanterat situationen? Vill ju inget hellre än att vara vän men får helt dålig självkänsla varje gång vi ses.
  Snälla snälla snälla hjälp! Puss och tack för bästa bloggen!

 2. sandra sandra sandra du ar varldens gulligaste. har last din blogg varje dag sedan 2006 typ och far magknip av tanken pa att du skulle sluta blogga. vi vill lasa om dig i fem nej tio nej HUNDRA ar till jag lovar jag lovar jag lovar.

 3. Måste fråga! Har du och Adrian haft en grej nån gång? Som också bodde i New York när du gjorde det. Minns att jag fick den känslan och kom just över en bild på honom, så blev nyfiken!

 4. Alltså du känns ju typ som den sötaste, vettigaste och härligaste personen i världen! Stor tisdagskram till dig för att du är så bra!

 5. Du är ju så himla vettig och bra och dessutom urgullig! Så himla söt när du kommer springande med chokladkaninen! Dessutom tycker jag det är vettigt resonerat kring din väska, klart man ska använda den! Onödigt att köpa en väska som man ska dalta med och sen inte använda pga rädd att skada den. (Fast det är klart, man ska ju inte va slösig kanske, men det är ju tydligt att du inte är.)

 6. Hej fina Sandra. Älskar när du svarar på frågor så här. Gärna mer sånt 🙂 Och om du känner för att sälja din fina Mulberryväska (för att köpa ny eller så) så köper jag den gärna. Ha det bäst!

 7. Tipsar om fjärrutlösare som gör det mycket lättare att fota/filma sig själv för då är du liksom på rätt ställe där det ska vara fokus när du fokuserar. Jag har Canons RC-6 som kostar 189 kr på Scandinavian Photo.

 8. Ringklockan på din dörr låter ju exakt som min. Så när du fick bud pausade jag klippet, sprang ut i hallen, öppnade dörren, bara för att se en tom, nedsläckt trappuppgång. Seriöst. Så förvirrande det kan bli! Tack för värmande film, det behövs i skitvädret!

 9. Älskar hur du är! Jag är sådär privat också, men på arbetsplatser/andra offentliga ställen så känner jag att jag måste vara sådär tillknäppt trots att jag egentligen är megabarnslig och galen..jag fyllar snart 30 och nojar över att jag inte har vuxit upp ännu trots man, barn och hus….vi borde vara BFF:s! 😉 mvh inspirerad ”stalker”. Pöss!

 10. Hej! Måste fråga, har du och Michelle gjort bästisslut? Blir orolig efter podden las ned, du sade liksom precis innan att du ville satsa på podden 2015 osv och har inte sett M trots att hon är tillbaka? Hehe, stalkigt o konstig fråga men man kände sig ju som en 3e bästis iom podden så…

 11. Sandra du verkar så snäll och söt och rolig, vill du vara min nya vän? Lovar att jag också är snäll och allt sånt

 12. Haha! Bästa slutet på videon, så gulligt: ”eller ursäkta, man ska va positiv” <3
  Funkar fint med ljudet och kameran tycker jag! Kör så i fortsättningen 😉 kram!

 13. Halloj! Var nyss i italien och har alltså väskkunskaperna färskt i minnet. Man kan behandla sina väskor (som är i läder och sådana material) som sina skor! Alltså: man kan rengöra lädret, smörja in det med fett och slutligen ofärgad skokräm. Gör att lädret håller sig fräscht och inte spricker!Finns att köpa ”set” i skobutiker och, tror jag, i väskaffärer. På det sättet ska väskorna hålla, om det är god kvalité, många år även om de används flitigt. Tips!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar