Annons
Annons

Q&A. om Frankrike, musik och barn.


 Jag ska tillsammans med mina underbara vänninnor åka till Antibes i början på maj. Har du eller din mamma några restaurangtips? Vilken matmarknad är bäst och finns det något cafe vi inte får missa? Puss och tack för peppigaste bloggen <3
✎ Hej! Mina föräldrar har hus på Cap d’Antibes, det ligger någon timmes promenad från Antibes så därför har jag inte hundraprocentig koll på just Antibes-staden. Men litegrann såklart : ) Mitt första bästa tips är att söka på bloggen på ”Antibes” för då hamnar du på alla inlägg när jag varit där, och jag försöker alltid skriva ut vad grejer heter så ofta jag minns dom. Jag gjorde en reseguide till Rivieran för några år sedan till Sofis Mode som du hittar här! Men två restauranger jag gillar i Antibes är i varje fall Le Broc en Bouche för megafranskt asmysighet och Michelangelo för god pasta. Båda behövs bokas. Och gamla delen av Antibes är där du ska hänga mest tycker jag, så sjukt mysigt. Där är matmarknaden också. puss.

Annons


Hur får du till ditt perfekta löskokta ägg? Vad är det för nya hörlurar du har? Är de bra? Bättre än urbanears? Hur lyckas du hålla ordning hemma? Städar du en gång i veckan eller plockar du varje dag? Får du ångest om det är rörigt hemma?

✎ Hej!
1. Det beror lite på storlek men ekologiska ägg som är lite mindre: lägger i kastrullen när det är kallt vatten, sätter på timer när det börjar koka: 3,5 minuter. klart!
2. Ang mina nya hörlurar: märket heter Goji och de ser exakt likadana ut som UrbanEars (så jag är imponerad att du noterat detta!). Anledningen att jag bytte var för att jag hela tiden tappade den mjuka fluffiga delen (muff..?) på mina Urban Ears. På dessa har de inte ramlat av än.
3. Jag har ordning för att jag plockar varje dag. Städning blire varannan vecka.
4. Japp, jag får ångest när det är rörigt hemma. Har blivit prydlig på senare år.


å vad fint allt verkar på tågresan. men du, du har ju nämnt att du är väldigt obekväm med att lämna hemmet utan smink. hur gör du när du är ute och tågluffar? har du med dig egen spegel? hur får du sminket att hålla en hel dag osv? miljontals tack till dig om du pallar svara.

✎ Ja alltså, jag sminkar av mig på kvällen och sminkar på mig på morgonen. Oavsett var jag är. Och så pudrar jag näsan ibland om dagarna ^^ Oavsett var jag är så finns det ju alltid något handfat där man kan få sin fix så att säga. Jag har med mig en resväska med mina grejor och där i finns förstås även mitt smink. Såklart det vore flott om jag kunde känna mig fresh au natural, kanske nån gång i framtiden blir det så vad vet jag. Tills dess kör jag som jag brukar, skillnaden är att det ibland är tågspeglar eller hotellspeglar som jag sminkar mig framför istället för min egen, men det har ju aldrig skadat någon! puss!Har alltid undrat varför du inte gör ögonfransförlängning en gång var sjätte vecka istället? Är också en sån som trivs i smink och kan verkligen rekommendera!
✎ Hade det förut mellan 2011-2012. Men slutade med det för att jag tyckte ögonen liksom tyngdes ner samt att jag stod inte ut med känslan av att aldrig klia kunna klia mig i ögonen!


Kan du tyska?
✎  Nein.


blir ledsen då du inte använder ekologiska mjölkprodukter, i detta fall matlagningsgrädde.

måste man använda mjölkprodukter (eller kött för den delen), så kan man väl ändå använda ekologiskt… liite kan du väl ändå bry dig om djuren (+ att det är bättre för miljön).
✎ Hej! Om du kollat på tidigare recept hade du sett att jag använder ekologiska produkter. Ang varför det inte var det på mitt senaste recept var för att jag var jättekissnödig när jag handlade och bara tog i panik den matlagningsgrädden som stod närmast. Ibland är man bara en helt vanlig kissnödig människa du vet.


vad jobbar magnus med?

✎ Magnus är projektledare på en reklambyrå som heter ANR BBDO.


Hej! Hittade precis din blogg och du är så fin! Har en liten fråga om Nothern Soul…vet du om det finns nåt ställe i Stockholm där de spelar Nothern soul, motown etc. där man gå och dansa? Har precis blivit 18 och är pepp på att gå ut någonstans men känner mig inte direkt som en person som platsar på en nattklubb med techno eller liknande.

✎ Soul på Fasching (varje lördag) skulle jag rekommendera. Det brukar även dyka upp enstaka soulklubbar då och då, det kanske finns någon Northern Soul-grupp på FB som någon vill tipsa om i kommentarerna? puss!Vart har dina fantastiskt bra spellistor för varje månad tagit vägen? Jag saknar de så mycket och fick så mycket inspiration från dom.
✎ Det var ju bara under 2015 som ett tema! Lägger upp spellistor då och då nu istället. Håll koll i musikkategorin. puss.


hej Sandra. var på Marie Laveau i fredags när du spelade men vågade inte komma fram och hälsa.. iallafall så älskade jag din musik, så undrar om du kanske snälla skulle kunna göra en spellista med låtarna du spelade? skulle bli superglad.

✎ Hej och puss. Kul att du gillade och förlåt lite för att jag och min kompis Viktor hade ett spontant dj-battle i slutet där han spelade techno mot min soul… minns att vi ibland bytte mitt i låten eh. Jag har ingen sådan lista men jag kan göra en! Skriver upp på min blogglista att göra. Tills dess: här är min soullista.


hej sandra! detta har inget med inlägget att göra MEN jag har tänkt på en sak. du är ju så himla duktig på att skriva OCH du tycks ha ett hyfsat intresse för musik (detta är en slutsats jag drar pga dina grymma spotify-listor) och jag har liksom alltid tänkt att dina texter skulle göra sig så himla bra som musik/låtar. har du någonsin tänkt i de tankebanorna/skulle du tycka att det var roligt att arbeta med text på det sättet? skulle du tacka ja om du fick ett erbjudande att skriva tillsammans med någon härlig svensk artist – tänk håkan, petter, maggio eller linnros? jag tror att det skulle bli succé i alla fall!

✎ Haha ja det vore förstås fint! Men också lite konstigt typ..? Hade nog fått ta mig en rejäl funderare om jag fått frågan, och så hade det såklart spelat roll vad det var för slags musik och artist. Men ärad hade jag förstås blivit. puss!


Sandra! Hur gör man när ens ex ska ha barn helt plötsigt, bara något år efter att man gjort slut och han själv sa att han inte ens ville ha barn? Blir bara så besviken och känner mig sårad över att han säger en sak till mig och vi gör slut delvis pga det och sedan träffar han nån ny och pangboom liksom ska dom ha barn?! Jag tänkte på dig när jag såg att Ludde ska ha barn med sin nya tjej.. hur tänker du kring det? eller spelar det ingen roll eftersom du ju har ett fint förhållande med M nu? hjälp, min hjärna är kaos och du kanske har några fina tips på hur jag ska reda ut allt i mitt huvud… puss!

✎ Hej, fattar! Jag tror att alla förhållanden är olika och antagligen är din expojkvän inte samma slags pojkvän till sin nya tjej som han var med dig.
Det är väl det här som också är så fint på sitt sätt, att man bygger något helt unikt tillsammans som ingen annan någonsin kommer kunna dela. Det ni hade kommer hon aldrig få och det de är blir något helt annat.
Dessutom vet vi ju inte hur situationen ser ut med den där nya personen, kanske råkade hon bara bli gravid och de valde att behålla? Människor är föränderliga men oftast är de enklare än vad man tror. Det finns alltid en logisk förklaring varför det blev som det blev liksom.
Ett år håller jag med om är snabba puckar, och vi kommer aldrig få reda på varför det blev just så. Kanske kan du se det som att du snabbare kommer kunna komma över honom efter det här, eftersom han uppenbarligen inte längre är den som du först trodde? Ang L så var det rätt väntat, de har varit ihop ganska länge och hon är lite äldre så om man vill ha barn måste man ju skynda sig på då liksom. Jag är över honom och bryr mig inte om hans nya liv, det är en väldigt skön känsla och jag lovar att du kommer nå den snart också. Alltså lovar som i lovar och svär. puss.


✉ Sandra – när kommer Tokyoguiden? Ska åka dit om två veckor och så taggad på alla dina tips
✎ Omg! Ska försöka få ihop den tills dess! Det tar minst en fyratimmars-sittning för mig att få ihop en guide och jag har inte riktigt haft den lediga luckan än. Ska verkligen försöka nästa vecka men den kommer iaf inom två veckor. puss.

(0)
(0)
(0)
24 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar