Annons
Annons

q&a part 4.


 


Bästa vegetariska rätt? (japp, okej att säga pasta!)
Allt med mozzarella och basilika i kombination! Och kronärtskocka, gudars skymning. Och potatisgratäng. Ja, och pasta såklart : )

När blir en tjej “slampig”?
ALDRIG.

Annons

Vad tycker du om KK relationer?
Jag är för dom. Kör bara kör.

Hej Sandra! 
Jag jobbar som Aupair utanför New York, och tror du att det skulle vara möjligt att träffa dig någon gång kanske? Förstår om du är väldigt upptagen, men om d får lite tid över någon gång, så kanske du kan visa ditt New York lixom =)
Det går bra, skicka ett mail bara. Men om jag inte svarar, skicka ett till, jag får jättemycket spam och tappar lätt bort mail : (

Hur gör man om man är blyg och andra missuppfattar? När de verkar tro att man bara gör sig till, att man är arrogant, stel… någon man himla annars aldrig är när man är tillsammans med sina kompisar?
Folk tror att jag är ganska ofta arrogant också i nya sammanhang fastän jag bara är blyg. Jag vet inte riktigt vad man gör åt det, ler stort och ofta kanske? Går fram och pratar med dom tror jag kanske hjälper, men far svälja och våga.


Till att börja med, du har en så fin blogg!
med det sagt så undrar jag vad du har för storlek i din circle skirt från american apparel! Vill ha en jag med men är inte säker på vilken storlek som är bäst. (Hade själv provat ifall det fanns en affär i malmö
Tacktack! Jag har storlek medium. AA är ganska små i storlekarna och jag tycker om när det inte sitter åt.

Hej!
 Du som älskar att göra spellistor har säkert en att springa till! Skulle du kunna dela med dig av lite musik du tränar till?
Kram!
Brukar träna till min soullista och min festlista och min nittiotalslista.

Hur vet man att man gör rätt val angående kärlek? Att göra slut. Välja bort. Fast man fortfarande älskar.
Man vet aldrig. Man får chansa och hoppas att magkänslan leder en rätt. Allt blir ändå bra till slut hur det än blir försöker jag tänka.

hej alltså jag undrar hur det känns med liksom denna niotillfem-inflation om äger rum typ överallt? eller du kanske inte har märkt men alla tjejer på min facebook och instagram skriver och bloggar som du nuförtiden. och i kommentarsfältet här skriver alla så niotillfemmigt. känns inte det liksom som…åh, mina bloggläsare är minikopior av mig det går inte att lära känna dom typ
Nej men det låter ju fantastiskt!


What is your favourite breakfast ever?
Eggs benedict.

Var ser du dig själv om 3 år?
Fucking lycklig, något annat är inte okej.

vad är det sorgligaste som finns?
Det här.


Topp tre bra saker att göra för att pigga upp dig själv?
Typ möblera om eller spika upp eller sortera något, sedan backa några steg och kolla på förändringen. Gå och handla mat och laga något supertrevligt där man måste hacka/skära/strimla mycket. Chatta/smsa med någon man tycker är söt hjälper också.

Kände du dig också förvirrad när du just tagit studenten, jobbade och hade ingen aning om vad du ville plugga för att alla utbildningar verkade lagom kul men
ingen verkade jätteintressant?
ja! supermegaförvirrad. Man får bara hoppa på en utbildning och funkar det inte hoppar man på nästa. Så gjorde jag i alla fall.

Något du saknar från din tid som tonåring?
Saknar nog ingenting. Att vara 20någonting är mycket, mycket roligare. Alla är snällare, smartare, roligare. Man är tryggare i sig själv och har inte så mycket ångest utan anledning hela tiden. Dessutom ser man bättre ut i och med att man växer in i sina drag. Man är fortfarande ung och kan vara uppe hela nätterna om man har lust, men man är samtidigt vuxen och jobbar och tjänar pengar och har råd att ta de ekologiska tomaterna i mataffären och så. älskar att vara vuxen. älskar att få bestämma själv.

Kan du inte visa ngn reklam du gjort nu på senaste i NY. Eller berätta om ngn om det inte går och visa. Hade varit superduper intressant liksom, jag kommer ihåg den där brustabelltsreklamen… Vill se mer =)
Producerar INGENTING i det här himla landet. Bara presenterar och presenterar, jobbar och jobbar, hittar på idé efter idé, men får aldrig ut något. Reklam-USA i ett nötskal.

Välj en scen ur en Disneyfilm som du skulle vilja vara med i och uppleva. Själv vill jag äta middag i Bli vår gäst-scenen i Skönheten och odjuret.
När jag såg den här på bio var jag sju år och tyckte jag den här scenen var det mesta romantiska jag sett i hela mitt liv. Så jag tar den:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xc1SUDH0WOM[/youtube]

Hej hej fina Sandra. Jag har en liten fråga om brustna hjärtan. Jag har läst någonstans att det tar ett år och sex dagar för att komma över en person helt och hållet. Det är för länge tycker jag, men samtidigt är det nog sant. Min fråga då. Hur känns det nu med Ludvig? Tror du att du inte tänker på honom när det har gått ett år och sex dagar?
Ett år och sex dagar. Hade ingen aning, men tack, bra att veta. Hoppas det går fortare, men ett år och sex dagar känns ändå som något jag kan klara. 7 juni it is!

Du kommmer ju från en mycket välbärgad och priviligerad uppväxt på Östermalm, liksom Ludvig, Joakim och många av dina vänner. Det gäller ju både ekonomiska möjligheter och kontakter.Din mamma äger ett tvproduktionsbolag, du hade varit mycket i NYC innan du flyttade dit, din ex-partner NIna Åkestams pappa är en mycket känd reklamare osv. Skulle du säga att du har haft fördelar av det i din etablering i NY?
Alltså visst, jag växte upp i  vad som kanske kallas övre medelklass. ”mycket välbärgad och priviligerad” låter hemskt och är inte sant, men min familj har pengar för att min mamma och min styvpappa startade alltså ett produktionsbolag när jag var 10. Genom åren har det både gått upp och ner och sedan ungefär vid perioden när jag flyttade hemifrån började det gå riktigt bra. De har jobbat väldigt hårt och mycket och jag tycker de är jätteduktiga och tänker inte skämmas för att de har lyckats (att man ens ska tänka så är knäppt?). Och det stämmer att Joakim och Nina också kommer från östermalm men de är faktiskt de enda. Majoriteten av mina vanner gör inte det, snarare kommer de från andra delar i Sverige och har i vuxen ålder flyttat till Stockholm. Och jag har aldrig varit ihop med någon som kommit från de ”tjusiga delarna” av Stockholm, har alltid dragits till personer från andra ställen, med mer intressanta bakgrunder än den där tråkiga backslicksattityden. Om man får säga så. Vill liksom bara skriva detta en gång för alla för att: sluta anta grejer. Jag har INTE fått saker serverade på en silversked och jag har tagit mig på egen hand och mina egna pengar till New York. Har aldrig haft några kontakter i reklambranschen genom mina föräldrar, de jobbar i TV-branschen och även om båda är inom media delar de faktiskt inte människor. Jobbade under alla åren på Berghs för att betala tillbaka pengarna det kostar att gå där och. så. vidare. Samma gäller med Nina, hennes pappa har inte hjälpt henne eller oss på något sätt, hon är bara jävligt smart och bra person. Men ja, det ar klart att det säkert är så att jag hamnade i media för att jag är uppväxt i en mediefamilj och fick upp ögonen för det därigenom, det händer i hela världen att man tar efter sina föraldrars yrken eller hamnar i liknande spår. Och jag förstår väl också att det är en skillnad att växa upp på olika platser och att startsträckan kan bli kortare om man har en familj som har råd och så. Men med det sagt har de verkligen inte ”fixat in mig” någonstans. Jag hatar att ta upp sånt här för då smyger det sig alltid fram folk bakom sina stenar och ska anta saker om mig och min familj och jag vill INTE det. Jag har inte kommit dit jag är på ett bananskal. Och jag älskar min familj, dom är bäst. Det spelar ingen roll var man kommer ifrån så länge man är snäll, glöm aldrig det.


Har haft så himla många frågor jag vill fråga och nu kommer jag knappt på någon, så himla typiskt!
 Men; När får man se skymten av Joakim igen? Himla fin vän verkar det som!
Han kommer hit i tre månader, snart!!!! är så pepp att jag vill dö lite.

Vad tänker du kring adoption? Vore det något för dig?
Kanske det, inte tänkt så mycket på det!


Vad gör du på flygplanet till/från Sverige?
Lyssnar på podcast, kollar på film, äter godis, skriver grejer på telefonen.

Var i NY hänger du? Det är ju så stort. Visa gärna på en karta!
Yes, här är en karta över Manhattan. Har ringat in områdena jag hänger i med rött. Plus Brooklyn då som inte är med på kartan, och då framförallt Williamsburg.

Vad tycker du om folk som tar dina bilder utan att länka?
Inte okej!

Något du önskar att du vetat när du just tagit studenten?
Att det är jättelångt kvar tills man är vuxen, så oroa dig inte.

(0)
(0)
(0)
54 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar