Annons
Annons

Q&A part 6.


 

Vad är det svåraste du gjort? Alltså, det absolut svåraste någonsin, alla kategorier?
Att börja första klass var något av det läskigaste jag varit med om. Jag hade inga kompisar på dagis och kommer ihåg att jag var så oerhört rädd att det skulle fortsätta så. Jag minns att jag tänkte att varje steg jag tog kunde vara avgörande, att någon skulle syna mig och säga att jag var dålig, fånig eller töntig. Vi fick en uppgift där vi skulle rita vad vi ville i en skrivbok och jag fick sådan oerhörd ångest av att rita något ”fel” att jag började gråta. Fröken sa att det var okej om jag ritade något hemma istället. Ritade förövrigt en blomma. Hela ettan till nian tyckte jag var mer eller mindre på det här sättet, en skakig balansgång och en skräck över att bli ”upptäckt”, att man inte var värd någonting egentligen och att det var en tidsfråga innan någon skulle se det. Så det var nog det svåraste jag gjort, grundskolan.

jag 7 år.

Annons

Ditt absolut bästa hångel? När var och varför?
Första gången Ludvig hånglade upp mig var himla himla fint. För jag hade liksom inte en tanke på att vi ens hade någon grej, tänkte verkligen oss som kompisar. Stod och pratade med honom på en fest och så kysste han mig mitt i en mening. Det var som att jag liksom såg honom för första gången. Det var fint. En annan gång var när han flyttade till Los Angeles och mötte upp mig i hotellobbyn när jag var där på en reklamfilmsinspelning. Vi hade inte setts på nästan två månader och så bara stod han där, och bodde helt plötsligt i landet jag bodde i. Och vi var så himla nervösa med varandra och jag ville bara gråta av hjärtont över hur jäkla fint det var att röra vid honom igen.
Också alla de gångerna som min första pojkvän Tobias drog in mig bakom gardinerna på indieklubben på Metropolis innan vi blivit ihop var helt vansinnigt bra. Jag var så jäkla förälskad i honom att jag trodde jag skulle spricka och att han ens tittade mig i ögonen kändes helt overkligt.

Har undrat sen jag såg när du var med i P3, finns ju det klippet på deras hemsida. Vad gjorde du med pennan där när du kollade ner hela tiden? Kram
Men jag säger ju det i klippet bara några minuter in. Ritade små träd!

Pruttar du inför dina killar?
Nej? Pruttar helst inte för någon och vill inte att någon ska göra det inför mig heller. Sedan om det råkar bli utan mening så är väl inte det någon stor grej. Men att bara gå runt och prutta inför folk känns ju väldigt otrevligt.

Hur ser din vinterjacka ut? / hur vill du att den ska se ut?
Min vinterjacka ser ut såhär:

finns att köpa online här. jag har stl small.

Jag måste bara fråga, har du och Joakim haft sex?
Ja jo. Det är nog svårt att inte hamna i en sådan situation när man är så himla nära vänner och är en kille och en tjej.

Hur vet man att man fortfarande är kär 5 år senare? Det är ju inte den sprudlande känslan men han är ju fortfarande världens gulligaste och sötaste. Den fina tryggheten gör det hela lite tråkigare dessvärre.. Du och Ludde hade ju distansförhållande vilket gjorde att ni längtade efter varandra vilket såklart spicar upp. Men vad tror du att man ska känna efter för att veta att man är på rätt spår efter lång tid i ett förhållande, när de nykära känslorna lagt sig lite?
Alltså det är ju inget fel i att inte vara megaförälskad längre, det är omöjligt att vara för alltid. Jag tycker det är ganska så fint och härligt när man bara känner sig som ett pussel med någon. Så himla trygg och liksom, kär och stolt i den. Hångla mycket, gör något porrigt (asså syftar inte på porrfilm men ni kan ju prata om det finns något särskilt som ni velat prova men inte gjort än ungefär) och res bort med varandra vetja. Det är okej med svackor. Det betyder att det någon gång går upp igen också.

Hittar du någon fin kille ute i new york?
Kanske det kanske.

Jag har varit involverad i ett trassligt förhållande jättelänge, av och på och aldrig på riktigt du vet. Det har kommit till den punkten att jag inte längre vet om jag är kär i honom eller bara i fina minnen av honom. Han knarkar och planerar inte något och allt är justnu och aldrig allvarligt.
Vi hörs sällan för att sedan träffas intensivt och sen hörs vi sällan igen och sen intensivt.
Nu har jag träffat en ny pojke. Precis nu nästan. Och jag tänker på honom hela tiden.
Men hur ska jag göra? Jag vill inte rusa på, det krävs liksom mycket för att jag ska öppna armarna. Hur ska jag förklara det för den nya pojken? Så att han inte tror att jag dissar, jag vill bara ta det varligt.
Och borde jag göra slut med trasselpojken, även om vi aldrig uttalat att vi är tillsammans? Det var tre veckor sen jag såg honom.
Jag känner mig så fruktansvärt lycklig och ledsen på samma gång.
Ja, säg tack och hej till trasselpojken, han verkar inte bra för dig. Klipp bara. På riktigt alltså, ha inget dåligt samvete. Och ta det lugnt och försiktigt med den nya fina mannen, allt kommer gå bra, han kommer förstå. Säg det bara! Det handlar inte om hur, bara att man gör det! puss lycka till.


Hur mycket tjänar du på att blogga?
Bra, men jag lägger ner oerhört mycket tid på den här platsen. Här är en gammal frågestund om just hur jag hanterar bloggeriet om du vill läsa.

om jag inte minns fel skrev du att ditt arbetsvisum gäller i tre år, vad händer sen? är det bara att förlänga eller kommer du hem?
Nej då kan man bara förlänga! Har redan förlängt ett år när jag bytte jobb för ett år sedan, så mitt visum håller till 2015 nu.

Kan man vara kompis med sitt ex? Kommer du och Ludvig fortsätta hålla kontakten och ses?
Man kan nog vara kompis med dom om några år om man vill och så. Men inte i början, det tror jag verkligen inte. Jag skulle aldrig klara av att se honom hångla med nån annan. Jag och Ludvig har ingen kontakt alls. Jag saknar honom jättemycket men det finns inget att göra åt den saken.


vad har du för bakgrund på mobilen?
Den här:

How do you handle the feelings when hearing a song that reminds you of him, or you know he would like? I still haven’t figure out how to handle it yet, it still hurts.
Yes it hurts, but its okay that it hurts. One day it wont hurt anymore. The songs I listened to when me and Tobias broke up hurted like hell but now I love them because at one time they meant so much to me.

Jag vill veta mer om alla killar du träffat/träffar! Brukar vi få se bilder på unga män som du kanske sovit med, utan att du berättar något?! Vill ha fler exempel än Tobias, Ludvig och Ryan Gosling, och verkligen få veta vad som är din favorit-typ av kille!!!
Haha! Ja jo det har ni ju.. : )
Jag gillar roliga killar med breda axlar, som är avspända, spontanta och lite knäppa. Och framförallt: som kan kyssas. Synkar vi inte i kyssen tröttnar jag omedelbart, hur vackra de än är. De jag hängt med de senaste månaderna (nu låter det som att det är jättemånga men det är det verkligen inte) har sett olika ut men alla har haft vettig musiksmak. Det är ändå viktigt.

Hur snabbt kan man känna sig kär?
Hur snabbt som helst. En kväll kan ju räcka ibland.

Efter hur lång tid är det ok att säga ‘jag älskar dig’?
När det känns rätt. Man känner i magen.

Kan du tänka dig ett öppet förhållande?
Nej.

Hur många gånger ligga om dagen är optimalt?
Så många gånger man har lust.

Vad fan ska man göra med sitt liv?
Ha kul.

(0)
(0)
(0)
79 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar