Annons
Annons

Q&A part 7.


 

Tycker du har så grym filmsmak så måste fråga vilka som är dina topp-10-bästa-filmer-någonsin? (måste också säga att din blogg är min absoluta favoritblogg, du är så himla bra sandra, puss)
Tack fina du och oj oj topp tio! Då ska vi se. Glömmer säkert någon nu.

Annons


1. Life Aquatic


2. Amelie Från Montmartre


3. Chansons D’Amour


4. 8 Femmes


5. Kids


6. My granne Totoro


7. Paraplyerna i Cherbourg


8. Skönheten & Odjuret


9. Youth in Revolt


10.  Inglourious Basterds


Och sen har ju Grease världens jäkla plats i mitt hjärta, var besatt av den filmen som liten och vet fortfarande ingen som Danny Zuko.
Bubblare: Cry Baby, Kick-Ass, Scott Pilgrim, Fucking Åmal, Clueless.


Do you own the AA tennis skirt?
yup!

Någonstans du aldrig varit men skulle vilja resa?
Vill jättegärna besöka Sydkorea, Hawaii och Bali.


Om du bara fick äta en rätt i resten av livet, vilken skulle det då bli? (En utan pasta, hihi)
Tomatsoppa kanske! Eller wontonsoppa. Eller mozzarellasallad med mycket basilika och goda tomater.

Den här frågan fanns faktiskt inte i jobb/utbildningskategorin  Men jag undrar om man behövde ha 6 månaders arbetslivserfarenhet innan man sökte inte på Berghs på din tid? Isåfall, vad gjorde du då?
De skriver det på hemsidan men man behöver ju inte det så länge dina arbetsprover är tillräckligt bra.

have you ever thought of becoming a vegetarian?
I was a pescetarian for 4 months last year. Then Ludvig ordered the tastiest sausage pizza and I was hooked again :/ I only eat meat once or twice a week so I don’t see it as such a big problem.

Vad skall man göra om man är 15 år utan mens eller bröst och bara avskyr att att prata om det?
Jag hade inte heller mens och bröst nar jag fyllde femton! Men sen kom alltihop, alla utvecklas i olika takt. Det finns liksom inget att göra åt saken så försök att inte ha så mycket ångest för jag lovar att allt kommer sen.

jag femton år med en av mina bästa vänner under den tiden.
Skoja. I wish.

Är det dyrt att leva i NY?
Hmm. Det är ju billigare med taxi, äta ute, dricka drinkar osv. Men hyrorna är en triljard gånger högre så det går väl jämt ut. Men annars är det billigare att ”leva” här än i Stockholm.

Vad är dåligt med NY?
Hyrorna. Kackerlackorna och mössen. Att man har så få semesterdagar (har tio).

Varför ska man INTE flytta till NY?
Om man inte vill!

Varför ska man INTE flytta från sverige?
Om man vill stanna!

Var brukar du stå när du går på konsert (längst fram, vid sidan , baren?)
Vid baren eller vid sidan.

Hur många par skor har du? Vilket par tycket du mest om?
Inte så många, kanske 15? Tycker mest om de här:

Vilket är det konstigaste stället som du sovit på?
Haha hmm. Tror ärligt talat att jag inte sovit på något konstigt ställe. Det var väldigt fint att sova på ett båtdäck i vietnamesiska skärgården under stjärnorna, det är nog det konstigaste (eller finaste?) jag kan komma på spontant nu.


är det inte dags att färga håret blont igen?
Nej, det händer nog aldrig mer igen! är färdig med det, trivs bättre som jag är nu.

Drömmer du om familj och barn?
Nej jag drömmer inte om det liksom som i att ”åh vad härligt det ska bli”. Men det kommer väl säkert hända och då kommer jag antagligen tycka det är toppen.

Hur skulle den perfekta framtiden se ut för dig?
Jag vill hitta någon som aldrig släpper taget om mig och jag aldrig om honom och vi bor över hela världen och är så kära i varandra jämt och mina kompisar blir aldrig tråkiga och vill stanna hemma utan vi bara dansar och äter middagar ute på italienska restauranger. Och så har jag en hund som är rufsig och lagom sur. Och så vaknar jag upp varje söndag och är liksom pigg och vill hitta på något kul istället för att stanna hemma. Typ gå på ett museum. Och sen har jag alltid kylen full med god mat och champagne och när det är januari reser vi till ett varmt land en hel månad. Och så skriver jag ofta och mycket och känner mig aldrig ensam.

Får man vara självisk ibland och kanske (som ovan) behålla osanning som den är därför att man inte vill förstöra det som är.???
Såklart man får. Jag tror att det är dumt att berätta exakt allt hela tiden, vissa saker mår bättre av att få vara hemliga. Sedan måste man avgöra själv vilka de är.

Hej Sandra! Jag undrar hur du tänker angående din lön. Är det inte svårt att motivera hur mycket du tjänar när lärare och många inom vården säkert tjänar 10.000 mindre (en uppskattning) än vad du gör?
? Alltså jag håller verkligen med om att lärare och folk inom vården tjänar för lite, men jag vet inte hur det skulle hjälpa dom om jag tjänade mindre? Tycker utan tvekan att jag ”förtjänar” min lön eller hur 17 man ska säga.

Jag umgås med tre pojkar, tycker om alla otroligt mycket. Skulle kunna få de allihopa, då jag vet att alla tycker om mig. Vad ska jag göra?
För att citera Johnny Depp:
”If you love two people at the same time, choose the second one. Because if you really loved the first one, you wouldn’t have fallen for the second.”

(0)
(0)
(0)
39 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar