Annons
Annons

questions&answers part 6. about me.


 

(for english, click “in english” in the right frame under FAQ)

Berätta om din finaste kyss är du snäll!

Nu när jag och Ludvig bor så långt ifrån varandra och ses så sällan så blir varje gång vi ses de finaste! Det känns som jag inte har hånglat på ungefär tio år varje gång vi ses. Det är en mycket sorglig känsla att vara utan honom men överväldigande fin när vi ses.

Annons


måste din gamla lägenhet i sthlm. var den fräsch när du flyttade in eller behövde du fixa fixa med den? för det var väl en hyres?? Har du tips på bra och vettiga uppfräschningstips för mindre lyckligt lottade lägenheter?
min lägenhet var väldigt fin och fräsch. Har inga bra uppfräschningstips men kolla hos Underbaraclara vetja.

hur mycket timmar spenderar du framför datorn om dagen?
Mycket. Jag jobbar ju först och främst minst 8 timmar varje dag. Och i alla fall minst 5 av dem sitter jag framför datorn. Och sen sitter jag nog saker 3-4 timmar på kvällen också om jag inte har något for mig. Ja, så typ nio timmar om vardagen då. Herregud.


Vad är det allra bästa med Ludvig?
Han är bra på det allra mesta sätten. Han är rolig, social, snäll, intelligent och väldigt vacker. Han är väldigt lätt att tycka om och blir alltid kompis med alla servitörer/butiksbiträden/bartendrar/människor som sitter bredvid en på flyget. Förstår inte hur det går till. Och sen älskar han djur och tycker ungefär att varenda hund vi går förbi på gatan är så himla gullig.

vad tycker du om de största bloggarna idag?
Om du syftar på Kissie och Paow och alla de där hoppas jag att de är en fas. Det kan ju liksom aldrig löna sig att vara sådär elak och spela så dum i längden. Är ganska fascinerad av deras märkliga åsikter och ofta ganska vridna syn på livet.

What are your parents’ jobs?
My mum and my stepdad has a television production company called Titan Television and my dad is a optician.

Skriver du pa en bok? vad handlar den om?
Alltså grejen är den att jag nog inte gör det. Men jag skriver ju i alla fall. Jag tänker att om jag bara fortsätter skriva, och inte slutar. Bara skriver och skriver, sa borde jag ju någon gång forma något vettigt utifrån det.

vilken sorts femtonåriga tjejer är det du gillar mest eller kanske mycket? du vet, man har ju sin favorit. som håkan-fans med dr martens och små öron.
Det kanske är ju de där håkan-fansen med små öron och dr martens då. Fast stora öron på små tjejer är ju helt sjukt gulligt i och för sig. Mina favoriter är nog alla de som kommer fram till mig när jag varit på Popaganda och Way Out West. De är alla så fina i sina trassliga hår, tjocka luggar och fräkniga ansikten. Och så vill de kramas. Dör på er.

Vilka bloggar läser du?
Många. Antagligen de flesta du läser och några till. Jag tänkte göra ett inlägg med allihopa samlat någon dag. Det tar lite tid bara.


vad är det bästa med stockholm?
Juli-Stockholm och att strosa från söder till östermalm, ha picknick i hagaparken, sitta på Tranans uteservering och dricka rosévin, nyborstade trottoarer, körsbärstraden i kungsträdgarden, cykelvägar och vatten överallt och svettiga onsdagsnätter på Kåken.

vad är det finaste din pojkvän har sagt till dig?
Ludvig brukar säga ibland att jag är den roligaste han känner. Det är sådan himla fin komplimang, han känner så många roliga människor nämligen och så är det liksom jag som är hans roligaste. Jag blir också väldigt glad när han säger att jag är hans bästa vän, för han är min.

Varför är Sebastian aldrig med dig på roligheter längre?
Det är för att han bor i Sverige. Jag sörjer det dock, han är en av mina favoritpersoner.

om du skulle få stanna på en plats i hela ditt liv, vilken plats skulle det vara?
Då säger jag Stockholm, det är ju där min familj och de flesta av mina vänner är och de måste jag ju vara nära. Eller kanske Paris bara för att, där har jag aldrig bott.

vilket parti är ditt andraval efter fi?
miljöpartiet.

Vad tänker du om ex? Om du fick välja helt själv, utan att tänka på någon annan, hur skulle du vilja att din relation var till Tobias idag?
Oj svårt. Jag tycker den är ganska bra som den är nu. Vi har inget otalt med varandra, skulle kunna ta en fika men vi umgås inte. Vi har nästan inga gemensamma vänner kvar och jag stöter i princip aldrig ihop med honom på stan i Stockholm. Han är min dåtid, och det passar mig bra.

vad i matväg avskyr du verkligen?
Mörk choklad, fy.

Vad skulle du välja: Att aldrig få uppleva kärlek något mer eller att vara hjärtekrossad i hela ditt liv?
Hjärtekrossad hela mitt liv absolut. Tänk vad fina texter man skulle kunna skriva med blödande hjärta. Att inte få uppleva kärlek något mer skulle antagligen göra en precis lika sorgsen.

If you were really really sad, where in the world would make yourself happy again?
Next to my mom, she always says the best things that makes me feel all calm again.

have you ever been featured in a magazine? which one? why?
Most of the swedish magazines and some international digital ones. Because of my blog.

när började du röka och varför röker du fortfarande?
Jag började röka när jag var femton, sexton. Den enda anledningen var att det var så himla mycket enklare att hångla för alla söta pojkar stod ju där ute på festerna. Började röka på skolgården för att mina kompisar gjorde det och man kände sig tuff där man stod ute och var ”beroende”. Sjukt fjantigt. Jag röker fortfarande for att jag tycker det är gott. Och ja det ar sjukt dåligt och man kan dö, japp jag vet.

Vill du gifta dig? varför, varför inte?
Ja, jag vill gifta mig. Jag tycker det bara verkar sa fint och romantiskt och sedan så har man en anledning att ha typ världens största fest. Pepp!

Vad ska man göra för att imponera på dig?
Ta med mig på oväntade äventyr och visa mig saker jag inte har sett och berätta konstig fakta och märkliga historier så kommer jag nog bli rätt imponerad och kanske lite småkär också.

Vad är du mest rädd för i hela världen?
Våldtäktsman! Och att åldras. Gud, min åldersångest är inte att leka med.

Hur gammal är du?
26, på mitt 27:e år.

Vad drömde du om att bli som liten?
Författare.

vad är det finaste du vet med dig själv?
Jag ar glad över att jag är social och har lätt för att prata med människor. Jag vet inte riktigt hur jag blev det för jag har inte alltid varit så, men jag är glad över det i alla fall. Sedan är jag också glad över att jag oftast är väldigt pepp och tackar mycket sällan nej till upptag.

när du skrev inlägget om dig och Joakim så blev jag väldigt nyfiken på varför ni inte umgås längre?
Hade jag velat berätta det hade jag skrivit det.

har du någonsin haft sex med någon du tyckte var ful?
Nej.

Vad är din inställning till droger och har du provat någon gång?
Min inställning till droger är att det är roligare med alkohol. Jag har bara provat sånt man kan röka och fattar inte riktigt poängen eftersom man mest blir väldigt seg och trött av det.

Känner du dig inte helt trasig utan Ludvig?
Inte trasig men väldigt ensam och kan ibland få akut ont i magen för att jag saknar honom så mycket och jag vet inte exakt hur jag ska göra för att det ska gå över.

hur blir du när du är full?
Sjukt glad och vill dansa. Väldigt pratig med stort kroppspråk.

vad är ditt bästa tips för att komma igång med att skriva?
Läsa och titta på filmer som inspirerar dig. Har jag läst en bra bok eller text börjar det liksom bara klia i mina fingrar av att få skriva jag med.

det är ju en himla privat sak att fråga egentligen, men hur gör du och ludvig egentligen?
alltså avståndet. jag ska åka bort från min stiliga man i tre månader. och jag gråter bara jag börjar jämföra flygbolag.
Jag grät också mycket i början, innan jag hade flyttat. Helt hjälplösa katastrof-gråt. Det här kommer aldrig att gå jag kommer dö utan honom-känslan. Men sedan åker man och då får man bara stå ut. Bita ihop. Vi pratar väldigt mycket på skype och smsar säkert tio gånger om dagen. Jag saknar honom varje minut och ibland kan det göra så ont att jag inte vet vad jag ska göra. Jag tror det är viktigt att ha en plan. Att man bestämmer till exempel att om ett år ska vi bo ihop. Om ett år är det över. Så länge man har något att se fram emot är det här bara en period i livet. Det är bara en period och sedan kan vi vara med varandra jämt jämt.

hur orkar du både jobba hårt och festa mycket?
Jag festar på helgerna och jobbar på vardagarna.

kan du flyga i dina drömmar?
Ja faktiskt väldigt ofta. Det är fint.

Hej, jag har för mig att du har en mac-dator? undrar vilken och vilka program du har till den. använder du tillexempel office när du skriver?
Jag har programmen som ingår liksom. Skriver gör jag med Textredigeraren.


var är din absoluta favoritplats och vad är det som gör att den är så himla bra?
Det är i trädgården på en filt på vårt gamla landställe. Det är så fruktansvärt fint och fridfullt där.

om du fick vara precis vem som helst, vem skulle du vara då?
Jag skulle nog fortsätta vara mig själv, men kanske en version som bodde tillsammans med sin pojkvän istället för 6 timmar ifrån varandra med flyg. Kanske hade den här versionen också helg fyra dagar i veckan, det vore ju något.

Jag vill höra om dina nyårslöften, om du hade några!
Göra något jag aldrig gjort varje vecka (det går relativt bra hittills) samt att börja träna (går också bra), läsa mer (japp går bra) samt bara skriva så ofta jag kan, om vad som helst så länge jag skriver (fixar även detta, i alla fall i perioder).

vad är den konstigaste drömmen du drömt?
jag drömmer de mest märkliga, detaljerade drömmarna varenda natt som ingen orkar lyssna på.

vad längtar du som mest till just nu?
Alltid Ludvig.

växte du upp i en familj med bra ekonomi? sådär när man får lite för dyra julklappar och när man alltid får pengar av mamma och pappa när man frågar.
Jag växte upp i en familj som hade bra med pengar, japp. Min mamma och min styvpappa startade ett produktionsbolag nar jag var ungefär 10-11, och det var då som det började gå bra på riktigt liksom.

Vad brukade du tänka på när du var mitt emellan barn och ungdom?
Runt elva-tolv tänkte jag på om jag någonsin skulle få en pojkvän, hur kyssar smakade, hur det kändes att ligga med någon, om jag någonsin skulle få bröst, och hur man egentligen gjorde för att bli populär.


jag skulle gärna vilja veta lite om ditt första förhållande och (om du tycker det är opassande och för personligt så är det ok) när du förlorade din oskuld?
Mitt första förhållande var med Tobias. Jag var nitton år och vi träffades på massa klubbar och på en festival och hängde väldigt mycket. Jag tyckte han var så fruktansvärt fin men vågade inte säga något, dessutom var han ihop med en annan. En kväll på Metropolis (gammal indieklubb) hånglade han upp mig efter att han sagt att han gjort slut med sin tjej för att få vara med mig och sedan började vi hångla lite här och var på olika klubbar. Jag höll på att dö av nervositet när jag var med honom och vågade knappt prata. Vi dejtade i tre månader innan vi blev ihop. Hur vi blev ihop kan du läsa här. Vi var sedan ihop i tre och ett halvt år (bodde ihop i två år) och här kan du läsa historien om hur vi gjorde slut. Tobias var en hemskt fin första pojkvän, jag är väldigt glad att vi var ihop. Jag förlorade min oskuld när jag var sjutton.

har du ofantligt gott om pengar? för du har alltid råd med så mycket känner jag.
Jag tjänar bra med pengar. Jag har ett heltidsjobb i en välbetald bransch, Dessutom har jag jobbat några år (jag har jobbat snart 4) och dessutom bor jag i New York där lönerna är högre. Utöver det har jag ett eget aktiebolag där mina bloggpengar åker in samt om jag gör någon frilansgrej typ som att skriva krönikor. Dessutom har jag varken barn, bil och allt vad de där vuxengrejerna heter. Jag kan spendera mina pengar på det jag tycker är roligt och spara resten. Det är en väldigt lyxig och trygg känsla.

vad använder du för preventivmedel?
Jag tror det heter Cerazette.

tror du på spöken?
Nej. Jag tror inte på några övernaturliga ting överhuvudtaget. Inte på spådom, inte på gud, inte på sagor, enhörningar, spöken eller monster. Det händer tillräckligt fantastiska saker i verkligheten som man kan tro på istallet.

What is your favourite colour?
Navy blue and midnight blue.


Vad är det vackraste du vet?
nyvakna unga män.

Vad är det bästa du har gjort?
Niotillfem!

(0)
(0)
(0)
75 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar