Annons
Annons

regndroppar och bläckstreck.


 

kitchen.

Igår köpte vi äntligen tallrikar, assietter och skålar. På tiden efter att ha bott här i snart 4 månader. Innan hade vi ett temporärt superdeppigt som nu får åka ner i källaren.

kitchen.

Åtta av varje blev det, så man kan ha många kompisar över på middag. Eller råka slå sönder ett par för den delen också.  Servisen är från Habitat (som ligger i Skrapan på söder). Där är prick allt fint! De stora tallrikarna kostar 200 kronor för fyra stycken och skålarna och assietterna kostar 149 kronor för fyra stycken.

Annons

kitchen.

Ser ut som smala vingliga bläckstreck. <3

kitchen.

Som koppar har vi åtta stycken sådana här. Ganska stora med öra och med blågrå regndroppar på. De köpte jag på Bokompaniet och kostade 59 kronor styck.

kitchen.

Som vattenglas har vi Duralex-glasen som vi köpte i Köpenhamn om ni minns? Men vi har också tolv stycken sådana här, som passar utmärkt till att dricka juice i, eller  att förvara kryddor eller pynta med små blommor. De här är egentligen franska yoghurt-förpackningar. Jag bad min mamma spara ett gäng när hon var i Frankrike förra sommaren för att jag tyckte de var så fina.

kitchen.

Och så här kan till exempel en frukost se ut när alla grejorna får hänga med varandra.

.

Translation. Things in my kitchen cabinets. China from Habitat, mugs from House Doctor and the glasses are originally French yoghurt packaging that works perfect to drink juice in for example.

(0)
(0)
(0)
22 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar