Annons
Annons

saker jag köper med mig hem från USA.


 

Vissa grejer köper jag alltid med mig hem från resor för att det inte finns i gamla Svedala. Särskilt från USA där det finns så mycket kul!
Det här ligger i min resväska när jag har varit i New York:


Amerikanskt godis.
Hi-Chew och Salt Water Taffy är obligatoriskt pga segt, gott och syrligt äppelsmakande.

Annons

nyquil
Nyquil

Nyquil är smärtstillande tabletter med typ lite sömnmedel i tror jag? Eller kanske är det lite alkohol? Hur som helst tar jag dom på kvällen när jag är sjuk/håller på att bli sjuk. Man somnar på en halvtimme, sover mycket tungt och vaknar friskare. Dessa är alltså toppen. Dock inte att knapra på som godis då. Man ska vara försiktig med medicin och tabletter etc etc men det där vet ni ju.


Smink från Sephora
Även om Sephora finns i Stockholm nuförtiden (och kanske på andra platser i Sverige?)  är utbudet inte i närheten av det i USA. Jag köper med mig BB Cream från Dr Jaart, krämer från First Aid Beauty och concealer och primer från Smashbox.


Fint diskmedel/städgrejer
Hallå, roligare att ha ett fint diskmedel framme än ett fult? Tycker i varje fall jag. I USA är även de billiga grejerna fint formgivna och jag brukar köpa med mig Mrs Meyers som också är ekologiska samt pastellfärgade lite retroförpackningar.

burgare
Hamburgerbröd

Okej, det här är inte min grej men jag har köpt hamburgarbröd till Magnus varje gång jag åkt från New York de senaste två åren. Han vill ha Martin’s Potato Rolls. Ett saftigt burgarbröd gjort på potatismjöl. Vi har det i frysen och tar fram när det vankas hamburgare.


Uniqlojackor
Alltid är det någon jag ska köpa en Uniqlo-dunjacka till när jag ska till New York. Gustav, Magnus, mamma, mormor, you name it. Det är mycket tunna dunjackor som man har under sin vinterjacka för att inte frysa. Hjälper extremt bra mot kyla, faktiskt. Jag har en mörkblå i bomberjackemodell.


Lösögonfransar 
Brukar köpa lösögonfransar på Duane Reade som är en apotekskedja som finns i varenda hörn ungefär. Där finns väldigt enkla, fina lösisar i tvåpack för fyra dollar. Ett kap helt enkelt.

 

Translation. Things I bring home from the United States.

(0)
(0)
(0)
25 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar