Annons
Annons

saker som är påväg hem till mig i bruna paket.


 

Konsumtion är ju något man sysslar med ibland och nu har jag gjort det. Det finns något  knäppt lugnande i att klicka hem grejer när man ligger en söndagsmorgon i sängen med sminket utsmetat och gårdagens smaker kvar i munnen.

Annons

Och nej, självklart ska man inte uppmuntra till konsumtion, jag vet jag vet, tare försiktigt alla där ute osv. Men unna er ibland för det tycker jag man ska. Dessutom (!) fick jag ett mail från min ekonomitjej där hon skrev ”Nu går det så bra för Sandra Beijer AB så nu tycker jag vi höjer din lön”. Så fint ju. Nu har jag nääästan lika bra lön som när jag var copywriter hehe

Okej nu ska jag sluta ursäkta mig själv och visa lite shopping because varför inte.

1

Jag sparar ju ut håret långt ni vet och då ville jag skaffa mig en locktång så man kan göra lite fina lockar ibland. Jag är med i den feministiska facebookgruppen Beauty & Bullshit och där frikkin prisade dom denna locktång från Remington som heter Pearl Wand. Den har en pärlemorbeläggning som ska göra att lockarna liksom håller sig hur länge som helst?
Ja, det återstår att se hur som men ska bli kul detta iaf. Köpte den på Lyko här.

2
När jag ändå hängde inne på en skönhetssajt klickade jag hem en BeautyBlender. Har bara använt billigare kopior än så länge och ville kolla om den äkta varan nu är så amazing som alla säger. Tycker oavsett att det blir en jättestor skillnad att jobba med svamp än med händer eller pensel i alla fall. Finns här.

fila

Följer Junkyard på instagram och såg att de hade fått in min storlek igen på ett par skor jag tycker är så fina. ”It’s a sign” tänkte jag således iförrgår och nu är dom mina. Finns här.

a

När jag ändå höll på fick denna Fila-tischa också hänga med. Så bra rosa liksom? Kändes som att jag redan ägde den och det brukar ju va ett bra tecken. Finns här.

enklass

Inhandlade Curtis Sittenfeld ”I en klass för sig” som kom ut i nyutgåva i december. Har hört så sjukt mycket bra om denna bok som handlar om en fjortonåring som börjar på en prestigefylld internatskola med massa rich kids. Hoppas översättningen är bra.
Nu måste jag dock sluta köpa böcker, har byggt som ett torn på mitt nattduksbord med böcker som står i kö för att bli lästa.

ballet

Avslutningsvis inhandlade jag den här bodyn för någon vecka sedan. Insåg att jag nästan varje dag när jag ska klä på mig letar i min garderob efter en supertight svart långärmad t-shirt. Men jag äger ju ingen sån?
Nu gör jag det. Från Net-a-porter.

Japp. Det var det, tänk va fin jag kommer vara 2017.

 

Translation. Things I bought online recently that our own my way home to me.

(0)
(0)
(0)
40 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar