Annons
Annons

säljes: en soffa och en matta.


 

Säljer två grejer innan jag flyttar ut ur lägenheten för renoveringen nästa vecka. Går att hämta upp hos mig i helgen! Jag bor vid Nytorget på Södermalm.
Maila för intresse!


Wilbo 3-sitssoffa från Habitat i ljusgrått. Så himla fin, men jag har efter mycket om och men kommit på att jag vill ha en större historia.

Annons


I absolut nyskick. Bredd: 193 cm. Höjd: 98 cm.
Denna soffa säljs inte längre på Habitat (som jag förstått det). Nypris: 11 000 :-
Säljer den för 6000 eller högstbjudande! SÅLD!

saturday

Matta köpt i Marrakech. Denna matta är handknuten på sextiotalet av berber och är one of a kind. Älskar den, men den har inte rätt storlek för mitt vardagsrum. Jag köpte den på marknaden i Marrakech av en matthandlare som mina föräldrar och deras vänner brukar handla av, så det är inget fuffens liksom. Här är det inlägget.

IMG_4298

Dessa marockanska vintagemattor säljs för en himla massa pengar i Europa (10 000 kr och långt uppåt ex här), särskilt i denna storlek och att den är vintage (ca 50 år gammal) men i fin kvalité. Här är jag lagt den jäntemot min vardagsrumsmatta, så man ser att den är liksom beige och inte vit, samt koboltblå och rosalila!
Mått: 290 x 135 centimeter
Jag säljer min för  vad jag köpte den för: 5000 kronor eller högstbjudande! SÅLD

Om intresse finns: maila på [email protected]. Alla grejer hämtas hemma hos mig! Jag bor vid Nytorget på Södermalm.

(0)
(0)
(0)
9 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar