Annons
Annons

säljes: spektakulär klänning till spektakulär person.


 

dress by elisabetta franchi

Denna klänning grep tag om hela min hjärtmuskel när jag såg den på Kourtney Kardashians instagram tidigt i våras. Någon dag senare dök den även upp på Lindsay Lohan när hon var och festade ute i London. Vad i helskotta, tänkte jag och började googla skiten ur internet för att hitta vem designern var.

Annons

dress by elisabetta franchi

Klänningen råkade vara från den italienska designern Elisabetta Franchi och från höstkollektionen 2016. Jag fick helt enkelt vänta några månader för att se om det ens var något jag kunde ha råd med. Så dök den upp på sajten i juli, precis i tiderna när jag letade efter en klänning till Mathieus bröllop.
Den var ju inte direkt asbillig om man säger så, men jag hade fått en fin utdelning från mitt företag och bestämde mig för att unna!

dress by elisabetta franchi

Ja, och sedan när den kom hem till mig så var den såklart för liten. Och inte på det sätt att jag skulle behöva en större storlek, utan att den helt enkelt inte passade min kropp. Den satt bra över byst och höft men den var för tajt över mina revben, fick inte igen blixtlåset.

dress by elisabetta franchi

Så nu hoppas jag verkligen att någon av er kan tänka sig att förbarma sig över denna, enligt mig, fantastiska skapelse. Den är liksom som en slags partyfierad musikant-uniform från sextiotalet?!

dress by elisabetta franchi

Fransarna liksom! Kolla här när K Kardashian snurrar runt.

Eller här i reklamkampanjen.

dress by elisabetta franchi

Den är i en varm röd och blå färg med gulddetaljer och ett spänne vid halsen om man vill ha den öppen eller stängd. (Här har Lindsay den öppen). I 96% viskos/konstsilke.

dress by elisabetta franchi

Alla tags är kvar + dustbag och så! Mitt mått runt revbenen är 74 cm, tror man behöver vara iaf någon centimeter mindre. Det är en italiensk storlek 38, vilket är en svensk 34-36:a.

dress by elisabetta franchi

Tycker denna klänning verkligen förtjänar att vara typ på en scen eller något. Eller en mörk klubblokal, spektakulärt bröllop eller bara en middag i Paris ^^. Hoppas att någon vill ha den.
Jag köpte den för 5000 kronor + frakt, säljer den för 3000 kronor kanske? Eller högstbjudande.
Maila mig!! [email protected]

 

Translation. Selling this dress from the italian designer Elisabetta Franchi. It’s a size 38 (italian size) and the retail price was 524 euro. If you are interested send me an email! [email protected]

(0)
(0)
(0)
28 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar