Annons
Annons

sammet, svart och lite rött.


 

God eftermiddag. Idag ser jag ut såhär.


kavaj – marc by marc jacobs
rosettskärp – sonia rykiel
klänning – cos
nylonstrumpor – agent provocateur
snörskor – vagabond


Det är så fint med strumpor med söm där bak som man kan knipsa fast i strumpebandshållare tycker jag. Enda minus är att de glider ner när man cyklar fort genom stan för att hinna till möten man är försenad till.

Annons


Kavajen köpte jag när jag var i New York och jag älskar den väldigt och har den minst varje dag. Den har fina sammetsdetaljer, är becksvart på riktigt och har små hakar istället för knappar och sen så ser den lite sjömansjackig ut också, det är bra.
.


Outfit of the day:
Jacket – marc by marc jacobs
bow belt – sonia rykiel
dress – cos
stockings – agent provocateur
shoes – vagabond

(0)
(0)
(0)
38 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar