Annons
Annons

san francisco. day 3.


 


På söndagen hade det äntligen äntligen slutat regna.


Jag och Ludvig promenerade till Mission för att möta upp Lizzie och Nina.


Och så gick vi och åt frukost på ett fint litet café.


Jag åt en god omelett.

Annons


Sedan spanade vi in parken Dolores. Där ska man tydligen ligga på en filt och ha finfin picknick andra helger när det inte regnar. Tyvärr var gräset fortfarande blött så vi gick vidare.


Vi tittade i bokaffärer.


Och Ludvig köpte en väldigt tjusig gammal cykelklocka till sin cykel.


Så fint så fint i San Francisco.


På eftermiddagen satte jag och Ludvig oss på en uteservering.


Vi åt salami och andra goda grejer.


Sedan blev det plötsligt kväll och vi åkte tillbaka till Mission, mötte upp Lizzie och Nina igen för att gå på en ölbar som hette Monk’s Kettle. De hade fem sidor lång meny med ölsorter och vissa kostade uppemot femhundra kronor glaset, helt galet.


Jag slog till på en för 5 dollar som jag först fick provsmaka i det här lilla, lilla ölglaset. Den smakade precis som en fralla med sesamfrön på. Efteråt drack jag en rykande varm öl också men den gjorde sig inte lika bra på bild tyvärr.


Sedan gick vi till Tokyo Gogo, en japansk restaurang. Vi beställde först in edamamebönor eftersom det är minst lika gott som godis.


<3


Min sushi! Den var så himla himla god.


Allt tog slut på en sekund för att varenda bit vi beställt var helt strålande. När vi betalat och druckit upp vår japanska öl begav vi oss vidare.


Vi gick till Homestead, en bar som såg ut som ett vardagsrum hos någon med en fäbless för dova tapeter och lättklädda damer.


Vi hälsade på Lizzies finfina vänner.


Och åt jordnötter och hade hemskt trevligt.


Ja ni ser ju.


När det blev natt och mörkt tog jag och Ludvig en taxi hemåt och var lite ledsna över att sista kvällen i San Francisco var slut.

Och det var den resan på ett ungefär!
.
.

Our last day in San Fran. We walked around in Mission all day, Ludvig bought a wonderful vintage bike bell. In the evening we had a beer at a beer bar called Monk’s Kettle and then dinner at a great sushi restaurant called Tokyo Go Go. Our last night ended at Homestead, a bar we all really loved that felt like a livingroom.

(0)
(0)
(0)
42 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar