Annons
Annons

sandra beijers bokklubb.


 

unnamed

Idag har mitt lilla bokprogram premiär! I fyra avsnitt de nästföljande två veckorna kommer jag snacka kärleksböcker med mina kompisar.
Vi tar upp en bok per program och behandlar samtidigt ett ämne kopplat till boken. Och så svarar vi på en läsarfråga, läser upp citat och tipsar om andra böcker.

Annons

Sandras_Beijers_Bokklubb_START1

I avsnitt 1 hänger jag och min megabriljanta kompis Nina (som inte bara är min kompis utan också jobbar som författare, krönikör och reklamforskare) hemma hos mig. Vi äter frukost tillsammans och pratar om Hjalmar Söderberg-klassikern Den Allvarsamma Leken samt dissekerar det känsliga men ack så alltid aktuella ämnet Otrohet.


Enjoy!

Translation. The first of 4 episodes where I meet my friends, talk about love and my favorite books.

(0)
(0)
(0)
32 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar